Horoscop: 13 august 2010

Vineri, 13 August 2010, ora 07:37
2594 citiri
Horoscop: 13 august 2010

Leu

Cineva te va supara astazi si va incerca sa isi impuna propria parere. Mizeaza pe instinctele tale si nu te lasa influentat de rauvoitori. Evita si conflictele cu o ruda apropiata.

Fecioara

Astazi ai extrem de multa energie si acest lucru te va ajuta sa duci totul la bun sfarsit la seviciu. Vei primi o veste buna de la un prieten si te asteapta o petrecere de zile mari.

Balanta

Persoana iubita se simte sufocata de atentiile tale. Incearca sa fii mai putin posesiv si sa ii lasi spatiu sa respire. Probabil ca simti nevoia sa ii arati iubirea ta acum la inceput de relatie, dar e bine sa fii mai relaxat.

Scorpion

Vei face o schimbare in stilul tau vestimentar si cu ocazia asta vei renunta la o parte din vechea ta garderoba. Schimbarea coincide cu o hotarare importanta pe care o iei in viata personala.

Sagetator

Planurile pe care ti le-ai facut deja pentru sfarsitul de saptamana sunt un pic date peste cap de o veste de la o ruda. Nu te panica, vei reusi sa ajungi unde ti-ai propus, doar ca va trebui sa faci cateva modificari in program.

Capricorn

S-ar putea sa primesti inapoi un imprumut mai vechi de la un prieten. Cu aceasta suma iti vei achita mai multe facturi pe care le-ai neglijat. Nu uita sa-ti iei si tie ceva frumos!

Varsator

Nu te aventura in proiecte care te depasesc si pe care nu ai sanse sa le duci la bun sfarsit. Persoana iubita te va sfatui de bine asa ca ascult-o pe cat posibil.

Pesti

Certurile cu seful devin din ce in ce mai serioase. Ai grija pentru ca deja te-a luat in vizor. Mai bine actionezi cu calm decat sa ai parte de probleme si mai mari.

Berbec

Vestea buna pe care ai asteptat-o de atata timp a venit in sfarsit. Bucura-te de ea impreuna cu familia si prietenii. Cu banii stai mai rau, asa ca incearca sa fii mai chibzuit.

Taur

Persoana iubita iti va face o surpriza foarte placuta, poate o cina romantica, o vacanta sau un cadou. Nu te lasa dus de val pentru ca s-ar putea sa vrea ceva in schimb.

Gemeni

Este cazul sa faci o curatenie generala in casa si sa mai renuti la lucrurile pe care nu le folosesti. Te vei simti mai bine dupa. Pentru durerile de spate din ultimul timp, cel mai bine e sa faci putina activitate fizica.

Rac

Oboseala acumulata incepe sa-si spuna cuvantul. Un masaj sau o baie relaxanta te va ajuta sa mai scapi de aceste probleme. Si o discutie cu partenerul de viata te va ajuta sa privesti altfel lucrurile.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
#horoscop zilnic, #horoscop 2010, #horoscop zilnic 2010 , #horoscop zilnic