Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Horoscop: 13 august

Marti, 13 August 2013, ora 07:01
2481 citiri
Horoscop: 13 august
Foto: Ziare.com

Leu

O zi plina de emotii si la locul de munca, dar si acasa. Partenerul de viata are un examen sau un interviu si trebuie sa ii fii alaturi.

Fecioara

Te pregatesti pentru concediu si esti entuziasmat, pentru ca urmeaza sa mergi intr-un loc nou pentru tine. Ai emotii.

Balanta

Ai o multime de planuri pentru astazi. Nu o sa ai timp de pauza sau de vorba la telefon. Avertizeaza-ti partenerul de viata. Asa te asiguri ca nu va fi gelos.

Scorpion

Nu iti face grija pentru ceea ce urmeaza sa se intample astazi. Astrele sunt de partea ta si o sa ai parte de o reusita.

Sagetator

Este o perioada foarte aglomerata la job. Ai multe pe lista. Daca nu te descurci, cere ajutorul cuiva. Doar asa o sa reusesti sa termini in timp util.

Capricorn

Ziua va fi cam multa plictiseala, insa seara o sa fii supus unui test. Ai de facut o alegere importanta pentru viitorul tau.

Varsator

Iti lipseste ceva de care aveai nevoie astazi si intri in panica. Salvarea ta vine de la un coleg care are tot timpul ceea ce ii trebuie.

Pesti

Esti o zodie de apa si nu suporti caldura. Se observa imedit ca nu te simti bine. Ar fi o idee buna sa mergi direct acasa sa te odihnesti.

Berbec

Este o zi destul de dificila din punct de vedere al jobului. Ai de trecut un test pe care ti-l da unul dintre sefi. Vezi sa nu pici in capcana.

Taur

Nu este cea mai buna zi pentru a face investitii. Daca dispui de o suma, pastreaza-o pentru zilele urmatoare. O sa ai pe ce sa dai banii.

Gemeni

Ti se pare ca cineva de la locul de munca nu este sincer si din cauza aceasta proiectul tau are de suferit. Este foarte bine ca ti-ai dat seama de la inceput.

Rac

Termini ceva ce iti dadea batai de cap. Ajunsesei sa ai insomnii din aceasta cauza. Te simti eliberat acum si te poti concentra asupra altor lucruri.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic 2013, #horoscop zilnic august, #horoscop zilnic august 2013 , #horoscop zilnic