Horoscop: 13 august

Joi, 13 August 2015, ora 07:14
3996 citiri
Horoscop: 13 august
Foto: Ziare.com

Leu

Nu te contrazice cu cei dragi, pentru ca esti foarte sensibil si risti sa faci din tantar armasar. Ofera-ti putin timp de relaxare si apoi gandeste-te la decizii importante.

Fecioara

Iti asumi niste riscuri de care ai tot fugit pana acum, dar a venit vremea sa te comporti ca o persoana matura. Cei din jur vor aprecia schimbarea de atitudine.

Balanta

Ai parte de o zi fantastica, pentru ca te-ai lasat purtat de vant si faptele bune facute candva au inceput sa-si arate rezultatele. Implementezi cu succes anumite trucuri pe care le-ai invatat de la o persoana mai in varsta.

Scorpion

Risti sa ajungi tinta unor persoane rautacioase, daca nu te impui si nu ii faci sa se invete minte. Aceasta atitudine trebuie sa o adopti chiar si acasa, pentru ca o ruda intrece limita.

Sagetator

Ai o multime de lucruri de facut, asa ca te asezi pe scaun si incepi sa te gandesti la cum poti sa rezolvi totul in cel mai scurt timp. Salvarea va veni de la partenerul de viata.

Capricorn

Pleci la drum cu gandul sa te implici doar in activitati care iti plac si care te fac sa te simti bine. La amiaza o sa intervina ceva ce nu este tocmai pe lista ta, dar accepti pentru ca este vorba despre un prieten.

Varsator

Te angajezi sa rezolvi problema unui amic care incearca de mai mult timp sa semneze niste acte. Cunosti exact persoanele de care are nevoie si in cateva ore deja sarbatoriti.

Pesti

Ar fi cazul sa faci putina economie, pentru ca in ultimele zile ai bagat adanc mana in portofel si nu se anunta vremuri bune daca nu strangi sacul.

Berbec

Descoperi o noua distractie cu bani putini. Esti incantat de ceea ce ai aflat si dai o multime de telefoane pentru ca si prietenii tai sa ia parte la aceste activitati.

Taur

Afli o informatie pe surse si nu mai ai rabdare pana cand nu se va confirma. Profiti de timpul liber de la amiaza pentru a te ocupa de acest aspect.

Gemeni

Simti o mare satisfactie, deoarece proiectul tau special este un adevarat succes si laudele apar inca de la prima ora. Pana seara o sa ai zeci de mailuri cu felicitari si cateva oferte pentru noi colaborari.

Rac

Mergi prin magazine pentru a cumpara si ultimele lucruri de care ai nevoie pentru drumul pe care urmeaza sa il faci in weekend. Abia astepti sa pleci.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop 13 august, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic august, #horoscop zilnic 2015 , #horoscop zilnic