Horoscop 13 februarie 2012

Luni, 13 Februarie 2012, ora 10:16
2911 citiri
Horoscop 13 februarie 2012
Foto: Ziare.com

Varsator

O zi nu prea buna. Totul se intampla din cauza incapatanarii tale si ca nu ai avut rabdare sa afli tot ceea ce se intampla cu cei implicati in proiectul la care lucrezi. Acum trebuie sa amani ceea ce aveai in program.

Pesti

Inainte ca cineva sa te roage ceva, stai si asculta-l pana la capat. Nu te gandi ca mereu ti se cer favoruri, ci mai bine ia in calcul faptul ca ii poti ajuta pe cei aflati la nevoie.

Berbec

Esti foarte nervos si nimic nu iti merge bine. Inainte de a tranti tot ceea ce iti iese in cale stai si gandeste-te la o solutie. Nu te hazarda. Mai bine pornesti la drum cu intarziere, decat deloc.

Taur

Ai ajuns la limita rabdarii. Cineva are sa iti dea niste bani si te-ai saturat sa tot amani momentul. Acum il suni si ii ceri direct datoria. Asteapta-te la cateva discutii neplacute.

Gemeni

Nu te aglomera cu prea multe proiecte. Incearca sa le termini pe cele pe care le ai in lucru si abia apoi o sa incepi ceva nou. Asa te asiguri ca nu intri intr-o incurcatura din care cu greu mai poti sa iesi.

Rac

Pastreaza-ti calmul. Vei fi supus unor incercari care mai de care mai provocatoare si ai tendinta de a spune tot ceea ce iti trece prin cap. Sa nu faci asta, daca nu vrei sa iti distrugi orice relatie la locul de munca.

Leu

Timpul este de partea ta. Tocmai o sa afli ca sedinta cu sefii a fost amanata pentru cateva ore. Nici ca iti puteai dori ceva mai mult. Este perfect ceea ce se intampla pentru ca nu terminasei totul.

Fecioara

Grabeste-te daca nu vrei ca altcineva sa iti ocupe locul. Nu este vorba despre vreo coada, ci despre o functie. Asa ca acorda mai multa importanta sarcinilor pe care ti le dau cei cu functii mai mari.

Balanta

Lasa-te dus de val si nu iti mai calcula fiecare miscare. Lasa viata sa te uimeasca si o sa vezi ca totul capata o alta forma. Nici prin gand nu iti trece ce urmeaza sa ti se intample.

Scorpion

Treci printr-o perioada in care Marte te influenteaza mai mult decat pana acum. O sa ai parte de cateva schimbari care te vor lasa masca. Este posibil sa primesti si cateva propuneri greu de refuzat.

Sagetator

O schimbare de cariera nu este ceea ce trebuie sa faci acum, insa asta nu inseamna ca trebuie refuzi vehement ofertele primite. Stai cateva ore, chiar zile, si gandeste-te bine la ce este de facut.

Capricorn

De ce alegi calea cea grea cand cei din jur iti ofera solutia salvatoare. Lasa orgoliul deoparte si nu mai pune atata pret pe faptul ca mereu trebuie sa fii primul. Daca lasi de la tine, o sa vezi ca vei fi mult mai multumit.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic 2012, #horoscop zilnic februarie , #horoscop zilnic