Horoscop: 13 iulie 2012

Vineri, 13 Iulie 2012, ora 07:07
2964 citiri
Horoscop: 13 iulie 2012
Foto: Ziare.com

Rac

Ai grija la ton astazi. Esti norvos si ii vorbesti destul de urat unui prieten. Mai bine, rezolva-ti problemele inainte de a discuta cu cineva pentru ca risti sa strici relatiile de amicitie.

Leu

Nu iti consuma intreaga energie dimineata pentru ca la amiaza o sa ai parte de o sedinta in cadrul careia va trebui sa te impui. Esti sigur pe ceea ce trebuie sa faci, asa ca fa-ti un plan de bataie.

Fecioara

O idee buna ar fi sa te ocupi de sarcinile urgente. Este posibil sa fii nevoit sa pleci mai devreme de la birou si apoi chiar ca o sa ai o problema. Termina totul la timp si o sa ai parte de seara la care sperai.

Balanta

Relatiile cu familia vor fi in centrul atentiei. Discuti foarte mult cu rudele si afli informatii ce iti pot fi de folos pe viitor. Ai un as in maneca. Ai grija cum il utilizezi.

Scorpion

Chiar daca iti vine sa spui tuturor ceea ce stii, nu ar fi tocmai bine. Ai rabdare cateva zile ca sa vezi cum evolueaza lucrurile si abia apoi ia o decizie in privinta a ceea ce urmeaza.

Sagetator

Primesti noi sarcini. Pe de-o parte te bucuri, insa asta inseamna responsabilitati mai mari. Dupa ce o sa realizezi acest lucru parca nu mai esti la fel de incantat. Acum esti dubii si nu esti foarte sigur ca trebuie sa accepti provocarea. Consulta-te cu partenerul de viata.

Capricorn

Trebuie sa ajungi neaparat undeva, insa timpul te preseaza. Ai foarte multe de facut la locul de munca si nu esti sigur ca o sa reusesti pana la sfarsitul programului. Nu ezita in a cere ajutorul cuiva.

Varsator

Cu totii suntem dependenti de ceva. Ca sunt persoane sau lucruri depinde la om la om, insa tu ai unele fara de care nu poti sa mergi mai departe. Acum ca ai pierdut acel ceva si esti daramat. Incearca sa te aduni pentru ca nu este vorba despre ceva ce nu poate fi inlocuit, mai ales ca cel mai probabil este un accesoriu. Cel mai probabil iti pierzi telefonul.

Pesti

Ziua incepe cu o veste buna furnizata de un sef. Nu te gandi prea departe ca nu se pune problema sa primesti mai multi bani, ci cu totul altceva. Totusi, o sa fii uimit.

Berbec

Asculta-i pe cei mai in varsta pentru ca stiu mai bine ca tine ce sa faci in situatia de fata. Oricat de orgolios ai fi, lasa aceste sentimente de-o parte pentru ca nu te ajuta deloc. Ba din contra, te trag in spate.

Taur

Focalizeaza-ti atentia pe hobby-ul favorit. Ai muncit toata saptamana din greu si acum iti permiti un moment de respiro. Nu programa nicio iesire pentru seara, ci rasfatate cateva ore ocupandu-te de ceea ce iti place.

Gemeni

Simti nevoia de mai multa adrenalina in viata ta si planuiesti o escapada in acest weekend. Muntele te atrage mai mult decat caldura si aglomeratia de la mare.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relațiile cu...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic iulie, #horoscop zilnic 2012, #horoscop zilnic zodii , #horoscop zilnic