Horoscop: 13 iulie 2017

Joi, 13 Iulie 2017, ora 06:41
7925 citiri
Horoscop: 13 iulie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Rac

O noua poveste de dragoste sau de prietenie stransa e pe cale sa se dezvolte cu o persoana creativa si care iti impartaseste valorile. Il respecti enorm pe omul respectiv, dar nu exagera si nu il idolatriza. Este o persoana ca toate celelalte si trebuie iubita ca atare.

Leu

Simti ceva ciudat. Ai impresia ca se va intampla ceva. O percepi ca pe o premonitie. Te vei amuza foarte mult cand vei vedea despre ce este vorba. Incearca sa te bucuri de fiecare zi si sa faci cat mai multe la birou, pentru ca seara vine cu surprize.

Fecioara

Dimineata se intampla ceva si incepi sa te linistesti cu privire la proiectul pe care il ai in desfasurare. Ajutorul pe care urmeaza sa il primesti este exact ceea ce lipsea pentru ca puzzle-ul sa fie complet.

Balanta

Ai grija la fiecare pas. Daca nu deschizi bine ochii la ceea ce faci astazi, te-ar putea costa ceva maine. Nu te increde in orice persoana pe care abia o cunosti.

Scorpion

Urmeaza o zi plina de evenimente care mai de care mai solicitante si va fi epuizant, dar cu toate acestea va fi si plina de satisfactii. Seara te vei declara multumit de ceea ce ai facut.

Sagetator

Duci la bun sfarsit ceva inceput in urma cu cateva saptamani. Se incheie un capitol pentru tine si esti pregatit sa primesti urmatoarea provocare. Va fi o zi productiva.

Capricorn

Scapi de o povara care are legatura cu locul de munca. Acum simti ca te duci la birou ca la a doua casa. Si colegii tai sunt mai relaxati.

Varsator

Te numeri printre iubitorii de vara si este perioada perfecta pentru tine. Faci planuri peste planuri pentru a pleca din oras, indiferent de vreme. Incepi de acum sa faci bagajele pentru weekend.

Pesti

Daca nu faci ceea ce trebuie la birou, s-ar putea sa ai probleme cu seful, asa ca respecta programul stabilit. Este esential sa iti urmaresti interesul in perioada urmatoare.

Berbec

Te gandesti foarte mult la o persoana pe care nu ai vazut-o de o buna perioada de timp. Vrei sa o contactezi pentru a relua lagatura cu ea. Indrazneste. S-ar putea sa fii placut surprins.

Taur

Evenimentele sociale sau activitatile de grup te tin ocupat in aceasta zi. Va fi ceva foarte placut si iti vei face noi prieteni. Schimbul de idei ar putea duce la un proiect comun.

Gemeni

Trebuie sa te ocupi de niste documente oficiale, ceea ce ar putea duce la un plus pe partea financiara. Pe plan personal, trebuie sa te inconjori de oameni ceva mai optimisti.

Citeste si Horoscopul lunii iulie si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
#horoscop 13 iulie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic iulie, #horoscop zilnic 2017 , #horoscop zilnic