Horoscop: 13 iunie 2011

Luni, 13 Iunie 2011, ora 07:11
2047 citiri
Horoscop: 13 iunie 2011
Foto: Arhiva

Gemeni

Esti cam agitat la locul de munca, insa ai grija sa nu te descarci in fata sefului. Nu te lasa coplesit de sarcinile pe care le ai de rezolvat, pana la urma lucrurile vor iesi asa cum iti doresti.

Rac

O ruda mai in varsta te va ajuta cu bani pentru a termina o serie de modificari incepute prin casa. Spre seara insa e posibil sa primesti vesti mai putin placute.

Leu

Vrei o schimbare si ai ganduri serioase sa te muti la casa noua. Vei fi fericit sa afli ca si partenerul de viata este de acord cu noile tale planuri.

Fecioara

Te vei implica intr-o afacere care te va ajuta sa scapi de anumite datorii. Spre dupa amiaza va trebui sa pleci intr-o calatorie in interes de serviciu.

Balanta

Esti preocupat de o problema financiara care te macina de ceva vreme. Ti se va propune o colaborare, care ti-ar putea schimba semnificativ viata.

Scorpion

Incepi ziua bine si cu o veste buna. Vei primi o suma mare de bani si in sfarsit iti vei implini visul de a-ti cumpara un obiect de valoare pe care ti-l doreai mult.

Sagetator

Mai energic ca niciodata, esti hotarat sa finalizezi un proiect care iti va aduce satisfactii materiale. Important este sa eviti discutiile in contradictoriu cu partenerul de viata si sa dai dovada de mai multa rabdare.

Capricorn

Incepi saptamana plin de optimism si ai planuri marete de viitor. Te gandesti sa faci o investitie si te sfatuiesti cu prietenii apropiati.

Varsator

Initiativele inspirate iti aduc multe satisfactii la locul de munca. Poate si perseverenta de care dai dovada te ajuta sa fi bine vazut de sefi. Partenerul de viata te sustine si asta iti da si mai multa incredere.

Pesti

Vei face o mica plimbare in interes de serviciu, dar ai putea sa rezolvi si cateva probleme personale. Fa un efort sa te organizezi mai bine si timpul va trece in favoarea ta.

Berbec

Incepi saptamana plin de energie si ai sansa sa termini o lucrare inceputa cu mult timp in urma. Ai grija insa la bani, s-ar putea sa intampi ceva dificultati.

Taur

Ai putea pleca intr-o calatorie de afaceri. Important este sa ai grija cu oboseala, pentru a nu te imbolnavi.

Horoscop realizat de Zaza

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnici 2011 , #horoscop zilnic