Horoscop: 13 iunie 2016

Luni, 13 Iunie 2016, ora 06:51
5002 citiri
Horoscop: 13 iunie 2016
Foto: Arhiva Ziare.com

Gemeni

Ziua este favorabila pentru actiuni culturale. Mergi la un concert, teatru sau un targ de antichitati. Dar inainte se anunta o sedinta esentiala la birou, asa ca fii foarte atent.

Rac

Ai o imaginatie bogata, iar proiectele tale sunt din ce in ce mai cuprinzatoare si remarcabile. O sa primesti laude si promisiuni pentru planurile viitoare.

Leu

Nu ramai indiferent fata de opinia cuiva care este total opusa de a ta. Nu vrei sa te remarci ca fiind "gica contra", insa, nici nu poti sa taci si sa ii lasi pe cei usor influentabili sa fie indusi in eroare.

Fecioara

Nu ar strica sa faci un control medical, macar de rutina, daca nu unul amanuntit. Sunt cateva aspecte care ridica semne de intrebare si trebuie sa investighezi la timp. La birou nu va fi nimic iesit din comun.

Balanta

Ziua va fi marcata de o dorinta mai veche care prinde radacini de la o ora la alta. Iti pierdusei speranta, dar un om drag tie te ajuta sa revii la planurile tale.

Scorpion

Nu incepe o activitate noua astazi, pentru ca o sa te intrerupi, deoarece nu poti depasi ceva din trecut. Trebuie sa faci pace cu tine insuti inainte de urmatorul pas.

Sagetator

Nu iti impune restrictii, daca nu esti 100% sigur ca o sa le poti respecta. Fii putin mai permisiv si o sa observi ca lucrurile vor evolua de la sine. Planeta iubirii iti pregateste ceva impresionant.

Capricorn

Nu este indicat sa faci nicio tranzactie financiara astazi, pentru ca nu esti avantajat de piata financiara. In schimb, suna un amic sau vorbeste cu partenerul de viata sa iesiti la o plimbare pentru a-ti reincarca bateriile in aer liber.

Varsator

Nativii nascuti la mijlocul lui februarie trebuie sa indrazneasca mai mult si sa isi urmeze un vis important. Acesta are o semnificatie aparte pentru ei si este un moment bun sa incepi sa faci ceva in acest sens.

Pesti

Ceva din trecutul tau revine in prezent si trebuie rezolvat. Este un aspect financiar - cel mai probabil un impozit neplatit la timp - de care trebuie sa te ocupi urgent.

Berbec

Iti urmaresti propriul interes si ii lasi putin pe locul doi pe cei de care te-ai ocupat pana acum. Realizezi ca nu toti ar face acelasi lucru pentru tine si iti faci ordine in cercul de prieteni.

Taur

Bunul simt te impiedica sa spui ceea ce gandesti, dar tot gasesti o formula prin care sa explici de ce ideea unui coleg nu este benefica pentru echipa ta.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop 13 iunie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic iunie, #horoscop zilnic 2016 , #horoscop zilnic