Cu fata la alegatori: Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală. Sociolog: Se vor faulta unul pe celălalt

Horoscop, 13 mai 2010

Joi, 13 Mai 2010, ora 10:39
2274 citiri
Horoscop, 13 mai 2010
Foto: Arhiva

Taur

Intotdeauna un ban in plus e o bucurie pentru tine, pentru ca esti genul de om care apreciaza calitatea vietii in functie de nivelul contului. Nativii acestei zodii sunt mai putin dinamici ca de obicei, in schimb devin mai calmi.

Gemeni

Tinzi sa te refugiezi in viata profesionala pentru a scapa de grijile de acasa. Colegii te vor sustine in tot ce doresti sa intreprinzi si acest lucru iti va da un plus de incredere.

Rac

Iti doresti o mai mare stabilitate in relatiile sentimentale. Pentru aceasta este nevoie de un efort si din partea ta. Vei primi mai multe oferte de colaborare, si nu te poti decide care este cea mai avantajoasa. Nu are sens sa te grabesti sa iei decizii, ofertele fiind deschise pentru o perioada mai lunga.

Leu

Cei care traiesc in cuplu trebuie sa evite discutiile cu partenerul despre problemele domestice mai putin importante. Incearca sa imbunatatesti relatia, printr-o mai mare complicitate in doi. Sansa ta de a castiga bani exista, dar ea este legata de drumuri.

Fecioara

Situatia ta financiara va inregistra o imbunatatire, ceea ce te va face mai optimist. Caminul va reprezenta un domeniu spre care se va indrepta in mod special interesul si energia ta.

Balanta

In plan profesional vei avea unele mici realizari, care iti vor demonstra ca nu ai muncit degeaba in ultimul timp. Nu imprumuta bani pentru ca nu vei reusi sa-i inapoiezi la timp si se pare ca ai acumulat si ceva datorii.

Scoprion

Chestiunile profesionale vor fi prioritare si pentru tine, caci este posibil sa aiba loc schimbari in cadrul institutiei la care lucrezi. Regasesti in persoana iubita nobletea si generozitatea pe care le apreciezi mereu. Este o zi buna pentru logodne, casatorii sau pur si simplu pentru petrecerea timpului in doi.

Sagetator

Trebuie sa castigi o mai mare autonomie afectiva si sa alungi gandurile rele. Iti fac bine morcovii, asa ca incearca sa ii introduci in alimentatia ta. Persoana iubita va fi mai sensibila, mai suspicioasa si va trebui sa fii foarte atent. In rest vei avea parte de tot felul de evenimente, care te vor tine in priza.

Capricorn

Ai putea primi o suma de bani sau o propunere de colaborare avantajoasa de pe alte meleaguri. O lucrare inceputa de mai mult timp la serviciu va fi finalizata, dar nu este cazul sa te astepti la aprecieri din partea conducerii. Vointa si energia ta sunt cele mai bune atuuri. Superiorii stiu sa aprecieze aceste calitati. Este un moment ideal pentru consolidarea situatiei tale materiale.

Varsator

Capacitatile tale mentale vor atinge un maxim, astfel incat vei reusi sa gasesti solutii la cele mai dificile dintre problemele cu care te confrunti. La serviciu doresti sa te afirmi cu orice pret si acest lucru iti poate crea mici neintelegeri cu colegii.

Pesti

Ai putea cunoaste o persoana care iti va fi de un real folos in viitorul apropiat. In a doua jumatate a zilei vei reusi sa te relaxezi si sa te bucuri de timpul liber alaturi de cei dragi. Ceva bani iti vor intra in buzunar, permitandu-ti o mica nebunie. Ar fi bine sa pleci intr-o scurta vacanta sau sa te apuci sa inveti pentru un examen.

Berbec

Poti avea incredere in prieteni, acestia vor fi langa tine. Pana la finalul acestei zile, vei primi recompensa cuvenita, pentru eforturile tale profesionale si vei putea finaliza un proiect mai complicat, la care vei avea de colaborat cu mai multi colegi. In ceea ce priveste relatia cu fiinta iubita, incearca pe cat posibil sa nu te implici in discutii in contradictoriu cu aceasta si totul va fi bine.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop zilnic, #horoscop saptamanal, #horoscop 2010 , #horoscop zilnic