Horoscop: 13 martie 2012

Marti, 13 Martie 2012, ora 07:20
3224 citiri
Horoscop: 13 martie 2012
Foto: Ziare.com

Pesti

Nu te astepta la o zi linistita. Vei ajunge epuizat acasa din cauza tutor activitatilor pe care le vei avea de facut. Desi aveai si in locuinta cate ceva de realizat o sa amani totul pentru ca nu vei mai fi capabil de nimic altceva in afara de o baie fierbinte si somn.

Berbec

Esti constient de faptul ca ai luat o decizie ce nu te avantajeaza si ti-ai dori sa poti schimba asta. Din pacate, este prea tarziu. Tot ceea ce poti face este sa realizezi ca nu este bine sa te grabesti. Data viitoare este posibil sa nu scapi atat de usor.

Taur

Daca ai planuri de casatorie sau sa faci un copil, este o perioada fructuoasa. Vei avea succes in tot ceea pui in aplicare si are legatura cu aceste evenimente. Poti spune ca astrele au semne numai de bine pentru tine.

Gemeni

Parca planeta iubirii se concentreaza numai asupra ta. In comparatie cu celelalte zodii, tu vei fi cel ce va avea parte de un succes iesit din comun in ceea ce priveste relatia personala. Se va intampla ceva cu adevarat important.

Rac

Ai pierdut vremea aiurea in ultima perioada si acum realizezi ca esti in criza de timp in privinta unui proiect ce trebuia predat la prima ora a zilei. Tremuri tot si intri in panica. Salvarea vine din partea unui coleg. Nu este prima oara cand te salveaza. Multumeste-i pentru a te asigura ca te ajuta si pe viitor.

Leu

Ai reusit sa faci un lucru de care iti era foarte teama. De cateva saptamani astepti sa vezi rezultatul si uite ca nu a intarziat sa apara. Acum poti rasufla linistit si te poti orienta catre altceva.

Fecioara

Polarizezi atentia tuturor cu ceea ce ai savarsit. Esti complesit de laude si toti vor sa afle secretul reusite tale. Daca vrei sa te asiguri ca nu va fi unica ocazie de acest gen din viata ta, nu te apuca sa impartasesti ceea ce stii.

Balanta

Ai indus in eroare pe cineva, insa nu in mod voit. Totusi din cauza ta persoana respectiva are probleme. Demonstreaza ca iti asumi responsabilitatea si spune ca nu este numai vina sa.

Scorpion

Un minut a lipsit pana sa faci ceva ce te putea costa cariera. Multumeste astrelor ca cineva te-a oprit la timp. Nici nu banuiesti in ce necaz ai fi intrat daca faceai ceea ce aveai in cap. Acum te-ai trezit la realitate si lucrurile revin la normal.

Sagetator

Nu ai cuvinte sa exprimi ceea ce simti. Ai avut o banuiala, iar acum ti s-a confirmat. Este vorba despre ceva ce nu poti spune nimanui, dar tu te poti bucura la maximum de asta.

Capricorn

Ai primit o informatie valoroasa pentru ceea ce ai in lucru in aceasta perioada. Aveai nevoie de asta pentru a nu iti pierde speranta. Erai ingrijorat si aproape ca nu reuseai sa te odihnesti noaptea. Acum totul se va schimba.

Varsator

Acorda mai multa atentie sanatatii. In ultima vreme ai fost ocupat cu viata profesionala si ai mancat tot ceea ce iti pica in mana. Ar fi cazul sa faci o schimbare.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic martie, #horoscop zilnic 2012 , #horoscop zilnic