Horoscop: 13 martie 2013

Miercuri, 13 Martie 2013, ora 07:04
3896 citiri
Horoscop: 13 martie 2013
Foto: Ziare.com

Pesti

Ai impresia ca nu reusesti sa faci absolut nimic din cauza unor colegi care sunt foarte agitati si te impiedica sa te concentrezi. Abia dupa-amiaza reusesti sa pui totul in ordine.

Berbec

Incearca sa faci cat mai multa treaba astazi, pentru ca maine este posibil sa intervina ceva ce te va tine departe de birou. In caz contrar, o sa ramai in urma cu treaba.

Taur

Te asteapta o veste buna acasa. Ceea ce afli o sa te ajute sa ajungi intr-un punct dorit de mult timp. Esti entuziasmat in legatura cu ceea ce urmeaza sa se intample.

Gemeni

Rezolvi cu usurinta problemele ivite astazi. Ai o multime de idei ce te vor ajuta sa fii laudat de cei din jur. Unul dintre sefi pune ochii pe tine. Intr-un sens bun.

Rac

Ai un farmec aparte astazi. Primesti multe complimente. Aproape ca te emotionezi de la atatea pareri bune si rosesti. Totusi, trebuie sa ramai ferm pe pozitii si sa nu iti arati slabiciunile.

Leu

Astrele sunt favorabile leilor care urmeaza sa plece intr-o calatorie. O sa imbini utilul cu placutul si o sa iei parte la o activitate inedita.

Fecioara

Nu ai curaj sa ii ceri partenerului de viata ceva si tot incerci sa amani momentul. Nu are rost sa o mai faci, pentru ca nu ai sanse de scapare. Fa-o acum ca sa scapi de o grija.

Balanta

Umbla un virus gripal printre cunoscutii tai. Stai acasa daca nu vrei sa te molipsesti. Un film bun si un ceai relaxant reprezinta reteta pentru o seara perfecta in aceasta zi.

Scorpion

O ruda te anunta ca vine in vizita. Este persoana pe care sperai sa o vezi peste mult timp. Totusi, vrei sa lasi o impresie buna si pui totul la punct pentru a fi o gazda perfecta.

Sagetator

Abia astepti vara, dar incepi de pe acum sa te gandesti pe unde o sa petreci concediul de anul acesta. Ai o lista mare din care sa alegi. Nu te grabi. Cere pareri de la cei care au fost pe acolo.

Capricorn

Daca lasi sa treaca pe langa tine informatii utile, o sa fii luat prin surprindere de un eveniment important pentru familie. Nu trebuie sa discuti toata ziua cu rudele, dar un telefon din cand in cand nu ar strica.

Varsator

Ai pierdut legatura cu o persoana foarte draga. Acum reiei relatiile si esti foarte incantat de acest lucru. Esti in culmea fericirii.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic martie, #horoscop zilnic 2013 , #horoscop zilnic