Horoscop: 13 martie 2014

Joi, 13 Martie 2014, ora 06:58
3555 citiri
Horoscop: 13 martie 2014
Foto: Ziare.com

Pesti

Astazi nu duci lipsa de energie. Esti cu zambetul pe buze inca de la prima ora si asa o sa continui. Ai si un motiv pe care nu vrei sa il spui celor din jur. Pastrezi misterul timp de cateva zile.

Berbec

Te-ai hotarat sa faci o schimbare destul de mare, insa inainte sa o pui in aplicare ar fi cazul sa spui familiei pentru a te asigura ca nu creezi nimanui probleme.

Taur

Participi la o sedinta in cadrul careia se pun la punct detalii importante legate de ceea ce o sa faci in continuare. Mercur iti da o mana de ajutor.

Gemeni

Venus atrage in viata tot ceea ce-i mai frumos. Asteapta-te chiar si la cadouri venite de la o persoana pe care nu ai vazut-o de multa vreme.

Rac

Nu reusesti sa evoluezi cu proiectul la care lucrezi. De fiecare data cand te afunzi in documente cineva te intrerupe. Fie te inchizi in birou, fie pleci sa lucrezi de acasa.

Leu

Dai dovada de marinimie astazi. De asemenea, esti omul care aduce vestile bune. Seara si tu o sa primesti una pe masura.

Fecioara

Cativa apropiati privesc intr-un mod critic tot ceea ce faci. Te deranjeaza unele observatii si vrei sa le spui direct acest lucru. O sa fii foarte sincer, dar sa nu te astepti la reactii pozitive.

Balanta

Cineva te enerveaza ingrozitor si o sa clachezi. Spui tot ceea ce gandesti. Partea buna este ca o sa te simti eliberat si datorita acestui lucru o sa te umpli de energie pozitiva.

Scorpion

Soarelui ii datorezi dispozitia buna de care o sa ai parte toata ziua. Aceasta atitudine va duce la reusite destul de serioase, mai ales la slujba.

Sagetator

Din punct de vedere financiar, lucrurile nu evolueaza asa cum te asteptai. Urma sa ti se inapoieze o suma imprumutata, insa te roaga sa ii oferi un ragaz.

Capricorn

Ramai placut surprins de gestul unui cunoscut. Te tot amana cu ceva si iti pierdusei speranta ca se va intampla. Se anunta o zi excelenta.

Varsator

Visezi cu ochii deschisi in primele ore ale diminetii. Un amic planuieste o vacanta exotica si vrei sa il urmezi. Dupa-amiaza cobori cu picioarele pe pamant si iti vezi de treaba.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic 13 martie, #horoscop zilnic martie, #horoscop zilnic 2014 , #horoscop zilnic