Horoscop: 13 noiembrie 2013

Miercuri, 13 Noiembrie 2013, ora 07:04
2959 citiri
Horoscop: 13 noiembrie 2013
Foto: Ziare.com

Scorpion

Casa comunicarii are parte de imbunatatiri. Iti alegi mai bine cuvintele si reusesti sa transmiti exact ceea ce vrei fara sa pierzi timpul cu explicatii. Scurt si la obiect.

Sagetator

Evita magazinele astazi. Nu te poti abtine sa nu cumperi nimic si chiar nu este cazul acum. Daca ai prea mult timp liber, pregateste-i o surpriza celui drag.

Capricorn

Mercur te face mult mai rational decat de obicei si iei o decizie foarte buna. Va fi miscarea ideala pentru ca lucrurile sa se aseze mult mai bine in viata ta.

Varsator

Vei fi supus unei mari incercari, iar cel responsabil este chiar unul dintre sefi. Vrea sa iti testeze rabdarea si sa vada cum reactionezi in situatii limita.

Pesti

Protejezi pe cineva foarte drag. Este o ruda care trece printr-un moment de rebeliune. Problema este ca acest lucru te-ar putea costa. O sa pari neserios in fata familiei.

Berbec

Scopul nu scuza mijloacele, asa ca nu rani pe cineva in drumul tau catre succes. Asta inseamna ca nu trebuie sa accepti sa iei locul cuiva cand stii ca i se face o nedreptate.

Taur

Ai un simt aparte pentru tot ceea ce inseamna frumos. Iti doresti foarte mult sa mergi intr-un loc cu peisaje senzationale, insa nu ai bani pentru asta. Totusi, partenerul de viata te surprinde si planuieste singur o mica vacanta.

Gemeni

Dezvolti o relatie foarte buna cu cei de la birou. Urmezi sfatul cuiva si incerci sa socializezi mai mult. Iesi cu ei in pauza de tigara, chiar daca tu nu fumezi.

Rac

Reprezinti echivalentul zodiacal al Lunii, iar aceasta isi exercita direct forta asupra ta. Te face foarte sa te pliezi foarte bine pe schimbarile care au loc in jurul.

Leu

Cand te simti depasit de situatie iei o pauza si stai cateva minute sa te gandesti care este solutia cea mai buna pentru tine. Fa acest exercitiu si astazi, pentru ca nu trebuie sa te grabesti cand dai raspunsul la o intrebare pe care ti-o adreseaza un superior.

Fecioara

Te asociezi cu cineva despre care ai auzit ca are succes in tot ceea ce face. Aceeasi soarta va avea si proiectul pe care il incepeti impreuna. Poti sa sarbatoresti de acum.

Balanta

Aproape ca ai devenit de meserie "parerolog". Ai o opinie in legatura cu orice, iar dorinta ta de a arata la cat de multe te pricepi atrage antipatii.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#horoscop 13 noiembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic noiembrie, #horoscop zilnic 2013 , #horoscop zilnic