Horoscop: 13 noiembrie 2015

Vineri, 13 Noiembrie 2015, ora 07:10
4385 citiri
Horoscop: 13 noiembrie 2015
Foto: Ziare.com

Scorpion

Scorpionul numara azi "actele de generozitate" ale partenerului sau, care se dovedeste peste masura de cheltuitor, dupa parerea sa.

Sagetator

Sanatatea sagetatorilor este influentata de diversi factori azi. Moderatia si capacitatea de a urma un regim alimentar zilnic, la indicatiile medicului, isi vor arata curand roadele, stabilizandu-va si intarindu-va.

Capricorn

E o zi minunata pentru capricorni, insa aveti grija sa nu fiti prea zelosi. Nu toate sarcinile minore trebuie facute de voi. Veti reusi sa va duceti planurile la bun sfarsit gratie capacitatii de a organiza, multumita concentrarii, responsabilitatii de care dati dovada, simtului practic si coerentei.

Varsator

Lacomia si extremul spre care tindeti ar putea sa va faca probleme azi. Daca nu va dozati poftele, toate lucrurile bune care vi s-au intamplat in ultima perioada se vor transforma, ajungand la polul opus.

Pesti

Pestii sunt azi mai intersati decat oricand de conveniente, placeri, confort si achizitii scumpe. Daca tindeti sa pierdeti simtul realitatii, lasati-va partenerul sa va aduca pe drumul cel bun.

Berbec

Ziua e mai favorabila celor care executa decat celor care conduc sau celor ce muncesc pe cont propriu. Nu va indepartati de rutina azi, munca va va fi rasplatita.

Taur

Simtul practic, iubirea pentru ordine si seriozitatea de care dati dovada va vor fi rasplatite. Atmosfera din familie va fi una armonioasa. In plus, veti fi gazdele perfecte, mai ales multumita bunului simt si rabdarii care va caracterizeaza.

Gemeni

Daca vreti sa aveti succes pe plan financiar, faceti cunostinta cu ordinea si organizarea. In plus, nu mai spuneti tuturor ce planuri financiare aveti.

Rac

Azi sunteti calmi, sociabili, fermecatori. Nu e cea mai buna zi pentru tranzactii financiare sau sporturi extrem de active. Nativele acestei zodii sunt mai feminine si mai atractive azi. Se vor bucura insa de atentie si afectiune si racii de sex masculin.

Leu

"Eu inainte de toate!", aceasta e deviza voastra azi, mai ales cand vine vorba de cariera si venit. Indiferent de cat de mult ii admirati pe altii sau de cat de mult vreti sa-i impresionati, va concentrati pe propria persoana si incercati sa obtineti cat mai multe cu ajutorul sarmului din dotare.

Fecioara

Azi e o zi favorabila pe plan profesional, proiectele dvs. urmand sa se bucure de succes. Veti avea de-a face si cu documente oficiale. Ati putea sa va pregatiti actele pentru o calatorie, inclusiv o asigurare medicala.

Balanta

E o perioada propice clarificarii unor aspecte financiare, mai ales in relatia cu ceilalti. Va veti asuma responsabilitati, veti "lua taurul de coarne", cum se spune. Poate va apelati si la un sfatuitor pentru partea financiara, o persoana specializata in asa ceva.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop 13 noiembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic noiembrie, #horoscop zilnic 2015 , #horoscop zilnic