Horoscop: 13 octombrie 2014

Luni, 13 Octombrie 2014, ora 07:25
3837 citiri
Horoscop: 13 octombrie 2014
Foto: Ziare.com

Balanta

Ai puterea de a lua o decizie care ar schimba soarta echipei tale, dar nu esti sigur ca vrei sa se intample acest lucru, pentru ca nu toti merita sa fie premiati, deoarece nu au muncit la fel. Trebuie sa te gandesti bine.

Scorpion

O zi buna pentru a petrece. Iesi in oras sau aduna-ti prietenii acasa. In mod sigur o sa te simti mult mai bine dupa ce iti vei elibera mintea de toate problemele zilnice.

Sagetator

Ziua va fi precum o poveste care incepe sa para de groaza, dar care are un sfarsit fericit. O sa ai de patimit la amiaza, dar totul va fi in avantajul tau. Seara, te vei relaxa zambind si savurand un pahar de vin.

Capricorn

Astrele recomanda sa stai departe de schimbarile majore sau de afacerile care ti se par nepotrivite la prima vedere. Calculeaza-ti fiecare miscare, pentru ca toti sunt cu ochii pe tine.

Varsator

Ai mari emotii pentru sedinta care urmeaza. Se pun pe masa mai multe proiecte si cel mai bun va fi castigator. Esti convins ca ideea ta este cea mai buna, dar te temi de preferintele superiorilor.

Pesti

Nu te-ai odihnit prea bine in weekendul trecut si tanjesti dupa cateva ore de somn. Termina repede ce ai de lucru si fugi acasa pentru a-ti incarca bateriile. Altfel, o sa te simti la fel intreaga saptamana.

Berbec

Planifici o petrecere cu prietenii sau macar o iesire in oras. Aveati de multa vreme de gand sa mergeti intr-un loc special pentru toti si abia acum va permite programul.

Taur

Nu ar strica sa fii mai atent la sanatate si sa eviti consumul semipreparatelor. Altfel, o sa faci o vizita medicului in cel mai scurt timp. Pe plan profesional se anunta vremuri mai bune.

Gemeni

Faci ce faci si scapi de niste indatoriri zilnice. Esti cel mai fericit din lume, pentru ca nu suportai astfel de activitati. Profiti de ocazie si te relaxezi vizionand un film.

Rac

Primesti ceva ce iti doreai de multa vreme. Chiar cand ajunsesei la concluzia ca atentia partenerului de viata se indreapta catre altcineva, acesta te surprinde.

Leu

Astrele favorizeaza castigule financiare. Incepi sa culegi roadele muncii de acum cateva luni. Stii exact ce trebuie sa faci cu banii, dar nu te grabesti sa pleci la cumparaturi.

Fecioara

Acum ceva timp ai comis o mica greseala, iar cineva nu a uitat. Acum iti aduce aminte ca au ramas niste polite neplatite si iti cere o favoare. O sa fii pus intre ciocan si nicovala.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Controversata taxă pe soare, eliminată de Guvern. Anunțul ministrului Energiei pentru prosumatori
Controversata taxă pe soare, eliminată de Guvern. Anunțul ministrului Energiei pentru prosumatori
Guvernul a adoptat joi, 28 martie, Ordonanţa pentru modificarea şi completarea OUG 27/2022 prin care este eliminată taxa pe soare pentru prosumatori şi actualizează schema de sprijin pentru...
Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
O lege promulgată deja de președintele Klaus Iohannis interzice vânzarea către minori a țigărilor electronice, dar și a dispozitivelor de vapat, cu sau fără nicotină. Acestea au fost...
#horoscop 13 octombrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic octombrie, #horoscop zilnic 2014 , #horoscop zilnic