Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Horoscop: 13 septembrie 2011

Marti, 13 Septembrie 2011, ora 07:12
2606 citiri
Horoscop: 13 septembrie 2011
Foto: Ziare.com

Fecioara

Te-ai ocupat prea mult de cariera si i-ai ignorat pe cei dragi si acum a venit vremea sa se schimbe asta. Incearca sa petreci mai mult timp cu ei ca sa nu ratezi momente importante din familie.

Balanta

Esti plin de energie si inca de dimineata pui la punct un plan bine definit pentru ceea ce trebuie sa faci pe seara. La birou o sa termini mult mai repede ceea ce ai de facut si apoi o sa te poti ocupa de treburile personale.

Scorpion

Nu te lasa indus in eroare de informatiile gresite pe care le primesti, chiar daca vin de la persoane diferite. Asculta-ti instinctul, pentru ca de data asta nu este inselator.

Sagetator

Ai lasat mult prea mult de la tine in cadrul unui conflict cu un apropiat si acum asta se intoarce impotriva ta. Te gandeai ca faci un bine, insa nu a fost asa si acum suporti consecintele.

Capricorn

Ai primit informatia de care aveai nevoie si acum poti merge mai departe cu planurile tale. Iti lipsea acest mic detaliu, insa acum nimic nu iti mai poate sta in cale.

Varsator

Poti rasufla usurat pentru ca partea dificila a saptamanii tocmai a trecut. Acum te poti indrepta catre etapa urmatoare a ceea ce ai inceput in urma cu ceva timp. Pastreaza-ti in continuare calmul pentru a putea termina totul cu bine.

Pesti

Afacerea pe care ai inceput-o in urma cu ceva timp incepe sa dea semne bune. Ti-a fost teama ca nu vei reusi, insa acum observi ca toata munca nu a fost in zadar.

Berbec

Mintea nu isi sta la sarcinile de la locul de munca, pentru ca ai aflat ca acasa te asteapta o surpiza. Toata ziua o sa stai ca pe ace si nimic nu iti poate distrage atentia.

Taur

Partea buna a acestei zile este ca reusesti sa faci ceva ce iti doreai de cativa ani. Te simti eliberat datorita acestui lucru. Este vorba despre ceva ce te apasa cu adevarat si acum iti vine sa tipi de fericire.

Gemeni

Ideea de a renunta la ceva pentru care ai muncit foarte mult timp nu te incanta, insa pentru ca situatia delicata in care te afli sa ia sfarsit exact de asta este nevoie. O sa o faci pana la urma si o sa vezi ca va merita efortul.

Rac

Vestile bune incep sa apara si realizezi ca a iesit soarele si pe strada ta. In sfarsit o sa ai parte de cateva momente bune si exista mari sanse sa ai parte de un castig in plus.

Leu

Ai primit permisiunea de a demara un proiect la care va trebui sa muncesti mult, insa rezultatul va fi unul care te va ajuta sa realizezi ceea ce iti doresti pe viitor. Esti constient de faptul ca vei depune mult efort, insa nu te sperie acest gand.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic 2011, #horoscop zilnic septembrie , #horoscop zilnic