Horoscop: 13 septembrie 2012

Joi, 13 Septembrie 2012, ora 07:44
3189 citiri
Horoscop: 13 septembrie 2012
Foto: Ziare.com

Fecioara

Ai tendinta de a intra in conflicte astazi, asa ca ar fi bine pentru tine sa stai cat mai departe de persoanele cu care nu te intelegi bine. De obicei, esti cel care rezolva certurile, insa acum poti fi unul dintre protagonisti.

Balanta

Incearca sa nu faci excese de niciun fel. Daca iesi in oras cu prietenii, nu exagera cu bautura sau cu mancarea pentru ca maine o sa te simti foarte rau. Impune-ti o limita.

Scorpion

Te simti capabil sa faci o sarcina destul de grea care a picat pe umerii tai, insa ai grija si fii cumpatat. Nu te forta doar pentru a demonstra cat esti de bun.

Sagetator

Sunt perioade in viata in care trebuie sa dai dovada de mult calm si intelepciune. Astazi este una dintre acestea. Ai grija la ceea ce spui sau faci.

Capricorn

De cand ai aflat ca trebuie sa dai niste bani catre institutiile statului esti nervos incontinuu. Pe buna dreptate, pentru ca esti penalizat, dar nu din cauza ta.

Varsator

Daca esti implicat intr-o relatie serioasa, acum este momentul bun pentru a trece la pasul urmator. O surpriza pentru partenerul ar fi perfecta acum.

Pesti

Ai mari sanse sa semnezi un parteneriat ce ti-ar putea aduce satisfactii financiare cum nu iti inchipuiai pana acum. Ai grija sa faci totul asa cum trebuie ca sa ai parte de ceea ce iti doresti.

Berbec

Comunici foarte bine cu o persoana aflata sub semnul zodiacal al Leului. Nu te gandeai ca se poate intampla asa ceva pentru ca de obicei nu te intelegi cu respectivul/respectiva.

Taur

Ti se ofera o sansa unica in viata. Important este sa o recunosti si sa te comporti ca atare. Deschide bine ochii la tot ce este in jurul tau.

Gemeni

Este o perioada a aventurilor si a relatiilor riscante. Iti place adrenalina, insa inainte sa faci ceva ce te-ar costa pe viitor, gandeste-te bine la ceea ce ai putea sa pierzi.

Rac

O sa fii foarte ocupat. Se observa asta imediat, iar cei din jurul tau abia au curaj sa iti ceara cate ceva pentru ca reactionezi destul de urat cand esti deranjat. Seara o sa te relaxezi ceva mai mult.

Leu

O zi in care ai impresia ca lumea iti apartine. Toate iti merg mai bine decat te-ai fi gandit. Proiectele sale sunt apreciate, iar cele pe care le incepi au sanse mari sa le depaseasca pe cele actuale.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop zilnic septembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic 2012, #horoscop zilnic zodii , #horoscop zilnic