Horoscop: 14-15 august 2017

Luni, 14 August 2017, ora 06:25
6548 citiri
Horoscop: 14-15 august 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Leu

Incepi saptamana cu multa energie si cu posibilitatea unor noi asocieri. Te vei apropia de oameni care pana acum nu au fost accesibili. Primele doua zile vor fi pline de armonie oriunde vei merge.

Fecioara

Nevoile tale de acum sunt diferite fata de cele de acum cativa ani, dar cineva apropiat nu intelege acest lucru si te cam incurca. Vorbeste deschis despre ceea ce simti.

Balanta

Cu voia sau fara voia ta o sa fii in centrul atentiei. Vei face ceva ce te va aduce in prim plan. Esti emotionat si se anunta multa voie buna la inceput de saptamana. Vesti importante vor veni marti.

Scorpion

Fii atent la o rugaminte venita din partea unui prieten. Acesta are mare nevoie de tine, dar nu indrazneste sa iti spuna direct. Citeste printre randuri. Ofera-i un punct de vedere neutru asupra problemei lui.

Sagetator

Abandoneaza o idee mai veche care nu se concretizeaza si concenteaza-te pe ceva nou si cu mai multe sanse de reusita. Trebuie sa stii cand sa te opresti. Sfarsitul minivacantei te va prinde destul de obosit.

Capricorn

Ai tendinta de a exagera cu munca pentru ca stii ca ti se pregateste ceva special. Totusi, incearca sa pui o bariera si sa nu o depasesti, pentru a nu te epuiza. Pune in balanta si daca intr-o zi lucrezi mai mult, in urmatoarea odihneste-te.

Varsator

Te ocupi mai mult de problemele celorlalti decat de tine. Dar asta pana acum. A venit momentul sa te gandesti doar la tine si sa te rasfeti.

Pesti

Cineva din anturajul de prieteni urmeaza sa ia parte la un test si gandurile tale se vor indrepta catre el. Seara vine cu o surpriza de ordin romantic.

Berbec

Daca esti in cautarea unei schimbari, primesti niste raspunsuri interesante la acest inceput de saptamana. Ai grija, pentru ca te gandesti prea mult la ceva ce poate sa devina o mica obsesie.

Taur

Reusesti sa termini la timp tot ceea ce ti-ai propus si ajungi si la o intalnire pe care te temeai ca o sa o ratezi. Succesul pe care ti-l doresti este mai aproape decat crezi.

Gemeni

Planurile de viitor vor fi putin schimbate luni datorita unei vesti de ultima ora. Va trebui sa faci economii in urmatoarele saptamani. Marti vei face mai multe cheltuieli decat de obicei.

Rac

Bagi destul de adanc mana in buzunar, pentru ca vei cheltui mai mult decat ai planuit pentru a face ceva pentru o persoana draga. Vrei sa o surprinzi si nu risti deloc, dorind ca totul sa iasa perfect. O sa ai nevoie de cateva zile pentru a-ti duce planurile la bun sfarsit.

Citeste si Horoscopul lunii august si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop 14 august, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic august, #horoscop zilnic 2017 , #horoscop zilnic