Horoscop zilnic. Sâmbătă, 14 august

Sambata, 14 August 2021, ora 07:00
6318 citiri
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 14 august
Horoscop zilnic FOTO Arhivă Ziare.com

Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani, sau job, în horoscopul zilnic.

Berbec: Vei avea o mulțime de controverse cu cei din anturajul apropiat, dar acestea se vor finaliza într-un mod care te favorizează. N-ar fi exclus că partenerul de suflet să se confrunte cu o problema de serviciu care îl indispune. Sensibilitatea de care dai dovadă în această perioada îți va da posibilitatea de a-ți consolida relația cu ființă iubita.

Taur: Ți se pare că nu îți sunt recunoscute meritele, ceea ce te neliniștește profund. Dialogul cu superiorii ierarhici mai mult te va irită. Ai putea avea un mic succes, ceea ce te va face să vezi lucrurile altfel. Pentru petrecerea timpului liber ar fi bine să dai curs inițiativelor partenerului de suflet.

Gemeni: Eșți mai agitat, mai neliniștit și nu prea ai stare pentru nimic. Pe cât posibil nu te implică în activități riscante. Sunt o mulțime de făcut, dar cum munceșți cu plăcere efortul nu te va obosi. Este posibil să rămâi peste program la serviciu sau să apelezi la cineva apropiat pentru a discuta lucrările pe care trebuie să le finalizezi. Relația cu ființă iubita va va interesa în mod special.

Rac: Cineva din anturajul de la serviciu îți va face o propunere de petrecere a timpului liber. N-ar fi exclus, însă, nici că o lucrare de la serviciu să te oblige să rămâi peste program. Dar cum atmosfera va fi plăcută, acest lucru nu te va deranja. Colaborările inițiate astăzi ți-ar putea aduce o îmbunătățire a situației tale financiare într-un interval scurt de timp.

Leu: Vei munci mult pe tot parcursul zilei. Nu vei avea nici măcar un minut de odihnă, dar, eforturile îți vor fi răsplătite. Șefii nu se vor arată prea indulgenți în ceea ce te privește, dar, sprijinul colegilor îți va fi de un real folos. Ar fi bine dacă ai ascultă sfaturile celor apropiați mai ales în ceea ce privește stabilirea priorităților pentru viitorul apropiat.

Fecioara: Nemulțumirile pe care le ai pot genera discuții obositoare și în plus sunt exagerate. Ar fi mai simplu pentru toată lumea dacă ai fi mai înțelegător, mai tolerant. Posibile cheltuieli în compania partenerului de suflet. Dacă ai de gînd să pleci la drum, mare atenție căci ai putea avea o surpriză mai puțîn plăcută în ceea ce privește asctele de călătorie

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relațiile cu...
#horoscop zilnic, #dragoste, #bani, #noroc , #horoscop zilnic