Horoscop: 14 decembrie 2011

Miercuri, 14 Decembrie 2011, ora 07:07
3218 citiri
Horoscop: 14 decembrie 2011
Foto: Ziare.com

Sagetator

O zi plina de peripetii. Oricat ai vrea sa ai parte de o viata linistita si lipsita de griji, anumite persoane din jurul tau fac tot posibilul sa iti puna bete in roate. Desi o sa ai de tras din cauza lor, aceste lucruri te ambitioneaza si pe viitor o sa faci tot posibilul sa ii pui la locul lor.

Capricorn

Daca ai de semnat acte importante astazi, stai linistit ca nu exista capcane care sa te impiedice sa iti duci la bun sfarsit treaba. Ma mai mult, astrele iti sunt favorabile si ai sanse mari sa faci o afacere foarte buna.

Varsator

Ai grija la cei ce par ca vor sa iti faca gratuit o favoare. Este posibil sa existe ganduri ascunse si aceste stari negative sa te influenteze intr-un mod neplacut.

Pesti

Fortezi norocul si risti sa pierzi tot ceea ce ai obtinut pana acum. Limiteaza-te la ceea ce ai castigat pana acum. In caz contrar o sa ajungi sa iti regreti gesturile.

Berbec

Tocmai ai realizat ca drumul pe care ai apucat-o cu putin timp in urma nu este cel potrivit. O sa depui un efort mai mare, insa rezultatul va fi cel astepat si o sa scapi de grijile pe care ti le-ai facut pana acum.

Taur

Daca esti singur, in aceste zile se iveste ocazia unei relati noi. Ai grija totusi sa nu te implici in ceva prea complicat pentru tine. De exemplu, daca jobul nu iti permite sa stai prea mult pe acasa, iar cel pe care l-ai cunoscut este genul de om care are nevoie tot timpul de afectiune, nu face pasul acesta. Deschide bine ochii si abia apoi decide-te.

Gemeni

Relatia cu partenerul de cuplu va fi pusa in evidenta. Astazi cam uiti de munca si de proiectele ce trebuie sa fie finalizate cat mai repede. Este o atitudine corecta pentru ca aveai nevoie de putina relaxare.

Rac

Rude de la mare departare vor lua legatura cu tine. Te bucuri pentru ca iti lipseau momentele in care vorbeai cu acestea. Cam toata ziua vei fi melancolic si abia pe seara vei reusi sa depasesti aceasta stare datorita partenerului de viata.

Leu

Daca ai copii, astazi o sa petreci mai mult cu ei. Cei fara urmasi se vor axa pe cel drag si vei programa ceva ce urmeaza sa faceti impreuna. Aceste momente petrecute unul alaturi de celalalt va vor apropia si mai mult.

Fecioara

Lasa-te putin in mana destinului si nu mai nota fiecare pas pe care il faci. In cazul in care o sa continui sa faci toate aceste lucruri o sa ajungi sa ai o viata robotizata si nimeni nu va vrea sa stea langa un om care calculeaza totul.

Balanta

Ideile pe care le promoveaza cineva din jurul tau ti se par un pic exagerate si din cauza unui comentariu facut o sa urmeze o discutie ce o sa ti se para interminabila. Cum reusesti sa scapi de aceasta fugi direct catre un loc in care trebuie sa te intalnesti cu o persoana draga.

Scorpion

De ce alegi mereu varianta mai grea in loc sa te bucuri de micile detalii ce iti fac viata frumoasa? Simti nevoia mereu de o provocare, insa din aceasta cauza ratezi momente memorabile pentru familia ta.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic decembrie, #horoscop zilnic 2011 , #horoscop zilnic