Horoscop: 14 decembrie 2012

Vineri, 14 Decembrie 2012, ora 07:45
3802 citiri
Horoscop: 14 decembrie 2012
Foto: Ziare.com

Sagetator

Depui un efort marit pentru a te asigura ca diseara o sa ajungi unde trebuie. Prietenii au planuit de multa vreme intalnirea asta si este aproape obligatoriu sa te prezeinti.

Capricorn

Multa agitatie in jurul tau si o sa te simti putin ciudat pentru ca nu esti la zi cu toate datele. Intereseaza-te cat mai repede ca sa nu ai probleme cu sefii.

Varsator

Proiectul pe care trebuie sa il inchei astazi este departe de a fi pe sfarsit. Intri in criza de timp si ai nevoie de mult ajutor ca sa nu intri in bucluc. Ar fi bine sa iti inveti lectia si data viitoare sa nu procedezi la fel.

Pesti

Treci printr-o perioada in care au loc foarte multe schimbari in viata ta. Te adaptezi cam greu. Important este sa fii rabdator si sa nu ceri mai mult decat ti se poate oferi.

Berbec

Primesti o suma cu ajutorul careia iti poti indeplini o dorinta. Nu stai pe ganduri si fugi catre magazin, unde te asteapta cadoul visat. O sa fii foarte fericit.

Taur

Nu reusesti sa te mobilizezi si ajungi cam tarziu la munca. Incearca sa ramai calm si chiar daca esti criticat sa nu raspunzi la fel, pentru ca de data asta esti vinovat si trebuie sa iti asumi responsabilitatea.

Gemeni

Te deranjeaza atunci cand cineva ia decizii in locul tau, mai ales daca viitorul tau apropiat depinde de asta. De obicei, taci si treci peste, insa acum esti hotarat sa porti o discutie serioasa cu cei vizati.

Rac

Esti foarte linistit si cu greu te poate deranja ceva astazi. Nici tu nu iti explici cum ai aceasta stare, insa te bucura noua atitudine si nu incerci sa gasesti nicio explicatie.

Leu

O sa ai mult de munca, asa ca nu te implica in discutii ce se pot intinde pe multe ore, dar in urma carora stii ca nu o sa ai nimic de invatat. Fii practic astazi si o sa ai de castigat.

Fecioara

Afli ceva ce se va dovedi asul din maneca. Important este sa fii atent la momentul in care il folosesti, pentru ca trebuie sa fie clipa potrivita. Altfel, nu va avea acelasi efect.

Balanta

Lucrezi in echipa cu cei de la birou si rezulatul va fi peste masura. Va ia prin surprindere succesul de care o sa aveti parte. Aceasta reusita merita sarbatorita.

Scorpion

Iti doresti sa faci ceva special pentru tine personal. Pleci mai devreme de la birou si mergi intr-un loc aparte, unde o sa intalnesti oameni deosebiti.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Sâmbătă, 20 aprilie. Zodia care se va bucura de mai mult timp cu familia
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 20 aprilie. Zodia care se va bucura de mai mult timp cu familia
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Interesul pe...
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic decembrie, #horoscop zilnic 2012 , #horoscop zilnic