Horoscop: 14 februarie 2011

Luni, 14 Februarie 2011, ora 10:20
3190 citiri
Horoscop: 14 februarie 2011

Varsator

O buna parte din timpul liber ti-l vei petrece in compania prietenilor. Colaborarile nu sunt indicate, asa ca ar fi mai bine sa faci totul de unul singur. Atentie: pot aparea conflicte intre generatii, pentru ca fiecare isi sustine punctul de vedere. Dai insa dovada de intelegere si le poti aplana.

Pesti

Activitatile intelectuale te vor favoriza caci iti vor permite sa-ti pui in evidenta spiritul practic si capacitatea de sinteza. Este o zi in care este bine sa profiti de ofertele care ti se vor face. Esti implicat trup si suflet in relatia de cuplu si esti convins ca totul va iesi asa cum speri.

Berbec

Daca ai de gand sa faci o cheltuiala de dimensiuni mai mari, ar fi bine sa te sfatuiesti cu cineva apropiat. Acasa te bucuri de o atmosfera calda, iar persoanele iubite isi manifesta afectiunea fata de tine.

Taur

Ai putea sa iti faci un nou prieten sau sa iti consolidezi vechile prietenii. O noua intalnire arata promitator si multi Tauri isi vor gasi adevarata dragoste. Daca vrei sa te relaxezi, ar trebui sa incepi sa faci yoga sau meditatie.

Gemeni

Astazi totul merge conform planului, incat nici nu va vine a crede cat de bine iti merg toate. In viata sentimentala stii sa ramai calm in timpul discutiilor in contradictoriu, astfel incat lucrurile evolueaza bine in final.

Rac

Relatiile cu persoanele mai tinere iti sunt avantajoase, cu conditia sa nu incerci sa iti impui punctele de vedere. Chiar daca ai numerosi prieteni si o multime de cunostinte, nu te increde decat in acele persoane pe care le stii de ani de zile si care merita increderea ta.

Leu

Banii sunt azi moneda de schimb pentru diverse servicii facute, asa ca poti sa primesti o suma deloc de neglijat. Din mintea si din mainile tale ies azi roade de care vei fi mandru, dar care te solicita la maximum.

Fecioara

Daca te implici azi intr-o activitate noua care iti pune cel mai bine in valoare calitatile, vei ajunge foarte repede la rezultatul pe care il visezi. Situatia financiara nu este deloc imbucuratoare si va fi nevoie sa stragi cureaua mai mult decat pana acum. Este insa o situatie temporara, asa ca te vei descurca cu siguranta.

Balanta

Familia se poate baza pe tine, indiferent cat de multe responsabilitati ai. Daca ai de gand sa te implici intr-o noua activitate, nu te astepta ca rezultatele sa se vada imediat.Te vei agita cu tot felul de treburi, care mai de care mai importante.

Scorpion

In cazul in care ai nevoie de un sprijin sau un sfat, astazi poti primi acest ajutor din partea unei persoane de incredere, caci vei gasi in ea intelegere si afectiune. Energia ta este maxima, iar ideile par sa iti scape de sub control. Colaborarea cu cei din jur te avantajeaza din toate punctele de vedere.

Sagetator

Ai nevoie de un sfat amical mai mult ca oricand, dar, din fericire, are cine sa ti-l dea. Nu este cazul sa faci lucruri deosebite decat daca esti pregatit sa astepti mai mult timp rezultatul. Ai rabdare, caci el cu siguranta va veni si va fi unul chiar foarte bun.

Capricorn

Daca vrei sa te bucuri de impliniri in viata sentimentala, este necesar sa faci mai multe eforturi. Arata-i fiintei iubite ce simti si gesturile tandre vor veni si din partea lui/ei. Cineva din familie iti va da un sfat, de care n-ar fi rau sa tii cont.

Hosocop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop zilnic, #horoscop saptamanal, #horoscop zodii , #horoscop zilnic