Horoscop: 14 februarie 2014

Vineri, 14 Februarie 2014, ora 07:00
3890 citiri
Horoscop: 14 februarie 2014
Foto: Ziare.com

Varsator

Nu abandona o idee la care tii foarte mult doar pentru ca in primele zile rezultatele nu ti-au dat motive de incurajare.

Pesti

Soarele te va influenta pe toate planurile vietii. La birou totul va merge foarte bine, iar acasa reusesti sa iti imbunatatesti relatia cu partenerul de viata.

Berbec

Trebuie sa stai mai mult timp cu prietenii. In ultima vreme i-ai cam ignorat si acestia incep sa iti reproseze acest lucru.

Taur

Ai imprumutat pe cineva cu niste bani, iar respectivul nu a respectat termenul de returnare. O sa te superi putin din aceasta cauza, dar pana seara totul se va rezolva.

Gemeni

Ai o multime de lucruri de facut, insa iti lipseste energia. Bea repede o cafea sau mananca o ciocolata, pentru ca proiectele tale nu suporta amanare.

Rac

Esti foarte sociabil astazi. De obicei, preferi sa fii in lumea ta, insa acum ai un chef nebun de a discuta cu toti cei din jur. Luna este responsabila pentru asta.

Leu

Mercur te face sa iti indrepti atentia catre activitati intelectuale. O sa citesti mai mult decat de obicei si descoperi lucruri foarte interesante.

Fecioara

Te intereseaza ceva mai mult situatia financiara decat ceea ce incearca partenerul de viata sa iti transmita. Acesta se va simti neglijat si are motive pentru asta.

Balanta

Banuiesti ca un cunoscut iti ascunde niste date extrem de importante si te superi foarte mult din cauza aceasta. Te simti tradat.

Scorpion

Intri in criza de timp. Te bazai pe faptul ca termenul limita al unui proiect era saptamana viitoare. Seful te anunta ca astazi trebuie sa fie totul gata.

Sagetator

Ai planuri mari pentru weekend si abia te poti concentra la munca. La amiaza o sa primesti cateva sarcini importante. O sa stai putin peste program, dar in acest fel te asiguri ca saptamana viitoare o sa iti fie mai usor.

Capricorn

Ai o multime de treaba de facut, asa ca nu lasa pe nimeni sa te tina de vorba. Cel putin nu pana dupa ora 17:00.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop 14 februarie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic februarie, #horoscop zilnic 2014 , #horoscop zilnic