Horoscop: 14 februarie 2017

Marti, 14 Februarie 2017, ora 07:08
7400 citiri
Horoscop: 14 februarie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Varsator

Neintelegerile intre doi prieteni te impiedica sa ajungi undeva. Te deranjeaza si le spui acest lucru. Abia acum vor realiza cat rau fac certurile lor.

Pesti

Inveti o lectie importanta de la un copil. Acesta o sa iti arate care este partea buna din orice pare neplacut la inceput. Abordezi lucrurile in alt mod.

Berbec

Esti mai lent decat in mod obisnuit. Acest lucru te-ar putea incurca la locul de munca. Pe de alta parte, esti mult mai atent la nevoile altora si vei ajuta pe cineva sa rezolve o problema financiara.

Taur

Te gandesti foarte mult la etica si profesionalism. O sa faci niste propuneri care sa iti intareasca actuala pozitie de la locul de munca.

Gemeni

Raspandesti vesti bune astazi. Vei fi porumbelul care aduce informatii extraordinare. Toata lumea se va bucura sa te intalneasca.

Rac

Rezolvi niste nereguli care tin de familie si care de o buna perioada de timp nu te lasau sa te odihnesti asa cum ar trebui. Cu intelepciune si rabdare o sa treci peste tot.

Leu

Promovezi lucrurile care tie ti se par corecte si te supara foarte tare faptul ca cineva nu ia in serios munca ta. O sa porti o discutie aprinsa cu omul respectiv.

Fecioara

Trebuie sa preiei conducerea in grupul din care faci parte. Oamenii lucreaza mult, dar haotic si rezultatul intarzie sa apara.

Balanta

Astazi o sa inveti cateva lucruri esentiale pentru viitorul tau profesional. Intri in legatura cu oameni care stapanesc domeniul foarte bine si care sunt dispusi sa iti ofere sfaturi.

Scorpion

Intampini un hop astazi in drumul tau pentru a promova ceva in ce crezi foarte mult. Salvarea vine din partea unei persoane care are aceleasi convingeri si principii.

Sagetator

Trebuie sa fii increzator in fortele tale si sa nu dai inapoi la primele semne ca treaba nu merge cum te asteptai. Trage tare pentru ceea ce crezi ca este corect.

Capricorn

Faci treaba buna astazi si o sa primesti si felicitari. Partea si mai buna este ca laudele vor veni de la o persoana cu o functie foarte importanta.

Citeste si Horoscop lunar: Februarie, si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relațiile cu...
#horoscop 14 februarie, #horoscop zilnic, #horoscop 2017 , #horoscop zilnic