Horoscop 14 ianuarie 2015

Miercuri, 14 Ianuarie 2015, ora 07:29
3835 citiri
Horoscop 14 ianuarie 2015
Foto: Ziare.com

Capricorn

Iti este cam greu sa realizezi sarcinile zilnice, pentru ca nu te simti prea bine. Nu esti bolnav, ci doar te-a cuprins o stare de nostalgie si tot timpul iti zboara mintea in alta parte numai la munca nu.

Varsator

Nu pierde timpul cu ceva ce nu este important, pentru ca fiecare clipa este valoroasa in aceste zile. Trebuie sa pui la punct partea finala a unui proiect notabil.

Pesti

Indiferent de cum decurg lucrurile, tu esti cu zambetul pe buze. Ascunzi ceva, dar doar pentru ca esti superstitios si vrei ca totul sa decurga bine.

Berbec

Exista foarte multe tensiuni in viata ta si trebuie sa incerci sa te calmezi. Fa-ti un plan bine conturat si respecta-l. Doar asa te vei asigura ca nu o sa muncesti haotic.

Taur

Adopti o atitudine ceva mai pozitiva si esti hotarat sa lasi in urma gandurile care nu iti dadeau pace si care te nelinisteau. Iti dai seama ca ai mai multa putere decat credeai. Pluto a avut grija de asta.

Gemeni

Faci cu greu fata tentatiilor de astazi. Vin din toate partile si te acapareaza cu totul. Va trebui sa fii tare si sa rezisti. Altfel, o sa scoti foarte multi bani din portofel.

Rac

Chiar daca activitatea la care iei parte este una deosebita, tu tot te stresezi, in dorinta ca totul sa iasa perfect. Cineva iti ofera un sfat de milioane.

Leu

Ai multe de facut, iar ideea salvatoare vine din partea partenerului de viata sau de la cineva din familie care se trezeste intr-o dispozitie de zile mari.

Fecioara

Esti in cautarea unui lucru pe care il consideri necesar. Daca este vorba despre locuinta, nu te grabi. Analizeaza foarte bine ofertele.

Balanta

Ai nevoie de mult curaj pentru a face ceea ce urmeaza, dar nici nu mai ai cum sa dai inapoi, asa ca mergi inainte tinand capul sus.

Scorpion

Faci planuri pentru o deplasare, semn ca lucrurile in ultima vreme au mers exact asa cum te asteptai. Daca este o vacanta, asigura-te ca lasi totul in regula la slujba.

Sagetator

Cauti partea buna in tot ce faci astazi. Chiar daca spargi ceva, iti spui in gand ca oricum nu era un lucrude valoare si uite asa reusesti sa ai parte de o zi pe cinste.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relațiile cu...
#horoscop 14 ianuarie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic ianuarie, #horoscop zilnic 2015 , #horoscop zilnic