Cu fata la alegatori: Ion M. Ioniță, despre un posibil USL 2.0 după alegerile din 9 iunie: „Depinde de scorul pe care îl va înregistra această alianța”

Horoscop: 14 iunie 2013

Vineri, 14 Iunie 2013, ora 06:58
2331 citiri
Horoscop: 14 iunie 2013
Foto: Ziare.com

Gemeni

Discuti mult despre proiectul la care lucrezi. Te intereseaza mult parerea celorlati si tocmai de aceea ii provoci sa isi expuna parerile.

Rac

Ai impresia ca cineva din anturaj nu este sincer atunci cand ii ceri sa isi spuna parerea despre o problema personala. Este ceva destul de important pentru tine.

Leu

Faci ceva ce readuce armonia in jurul tau. In ultimele zile a existat o tensiune, care te-a afectat destul de mult, insa acum rasufli usurat.

Fecioara

Este ultima data cand ii mai permiti partenerului de viata sa te pacaleasca cu ceva. Te superi ca nu a luat in calcul ceea ce l-ai rugat. De fapt, o sa aiba loc o petrecere surpriza pentru tine si o sa te amuzi cand vei realiza care este adevarul.

Balanta

Ai prea multe ganduri, dar niciunul stabil. Te apuci de ceva si in cateva minute abandonezi totul. Vrei sa dai un telefon si uiti ce urma sa ii spui celui apelat. Este o zi haotica.

Scorpion

Realitatea nu este mereu ceva ce te aduce cu picioarele pe pamant, ci prietenii. Acestia stiu cand ai tendinta de a exagera si stiu cand trebuie sa iti puna frana.

Sagetator

Te legi prea mult de detalii. Fii mai atent la ceea ce se intampla la modul general decat la fiecare amanunt. Altfel, o sa ratezi ceva important.

Capricorn

Lucrurile se asaza de la sine. Iti faceai prea multe griji, deoarece nu se intampla ceea ce asteptai, insa astazi este ziua cea mare.

Varsator

Incearca sa dormi cat poti de mult astazi, pentru ca o sa ai multa treaba. Va fi epuizant, iar seara nu o sa visezi decat la un pat primitor.

Pesti

Nu te grabi in luarea de decizii astazi. Trebuie sa te gandesti foarte bine inainte de a da un raspuns final. Mai ales, daca acesta are legatura cu slujba.

Berbec

Lasa incapatanarea deoparte daca vrei sa reusesti sa duci la bun sfarsit ceva ce ai inceput acum cateva saptamni. Te-ai lungit cam mult si risti sa fii tras la raspundere.

Taur

Ai o atitudine extrem de pozitiva si in orice vezi partea plina a paharului. Nimic nu iti poate sterge zambetul de pe fata.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic 2013, #horoscop zilnic iunie, #horoscop zilnic iunie 2013 , #horoscop zilnic