Horoscop: 14 septembrie 2016

Miercuri, 14 Septembrie 2016, ora 07:31
4469 citiri
Horoscop: 14 septembrie 2016
Foto: Arhiva Ziare.com

Fecioara

Risti sa nu prinzi startul unui proiect, pentru ca te trezesti tarziu. O sa ajungi pe ultima suta de metri. Va trebui sa apelezi la un coleg pentru a-ti explica ceea ce ai ratat.

Balanta

Trebuie sa ceri daca vrei sa ti se dea. Dupa acest principiu te-ai ghidat toata viata, dar acum acesta va da gres si va trebui sa iti revizuiesti atitudinea.

Scorpion

Consideri ca unii oameni detin cheia succesului fericirii, dar tu nu reusesti sa faci ceva in acest sens. Asta pana acum, cand vei intelege cu adevarat ce te face pe tine fericit.

Sagetator

Amana unele cumparaturi - acolo unde este cazul - si ocupa-te de niste facturi ce devin urgente daca trebuie sa pleci din oras in zilele ce urmeaza.

Capricorn

Te concentrezi foarte mult pe ceva ce consideri ca este esential pentru cariera ta in perioada urmatoare. Succesul este garantat, pentru ca esti ambitios.

Varsator

Cheia unei probleme personale este detinuta de un amic, trebuie doar sa iti faci timp sa te intalnesti cu el si sa ii ceri sfatul. Nu face niciun pas inapoi, pentru ca doar el stie cum trebuie sa procedezi.

Pesti

Trebuie sa faci multe plati si trebuie sa ai grija, pentru ca desi par mici la prima vedere se vor aduna destul de multi bani si o sa intri intr-o criza mica financiara.

Berbec

Ai o atitudine foarte pozitiva si acest lucru te va ajuta cu precadere la locul de munca, unde o sa iei parte la o sedinta foarte importanta. Trebuie sa fii stapan pe situatie si sa nu lasi deloc impresia ca nu ai idee despre ceea ce se discuta.

Taur

Incepi o noua etapa din viata. Indiferent ca este vorba despre ceva profesional sau personal, familia trebuie sa te sustina, pentru ca ai nevoie de incurajari.

Gemeni

O persoana pe care o cunosti de multa vreme o sa te ajute sa deschizi o usa la care bati de multa vreme. Te gandesti la schimbarea locuintei dupa ce ai incercat ceva si nu a iesit cum ai vrut.

Rac

Un parteneriat in care nu aveai incredere la inceput te cucereste cu totul. Ideile celui din fata ta ti se pa inovatoare si vrei sa le aplici cat mai repede.

Leu

In ultima vreme ai alergat dintr-o parte a orasului in cealalta si incepe sa se simta oboseala. Lasa-ti seara libera si mergi intr-un loc in care te poti relaxa.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop 14 septembrie, #horoscop zilnic, #horoscop 2016 , #horoscop zilnic