Horoscop: 15 august 2014

Vineri, 15 August 2014, ora 08:00
3893 citiri
Horoscop: 15 august 2014
Foto: Ziare.com

Leu

Nimeresti fara sa vrei in mijlocul unui conflict. Incearca sa te retragi, pentru ca nu te priveste si nu are rost sa te complici.

Fecioara

Vrei sa faci un fel de vraja si sa scapi de aceasta zi. Va avea loc o intalnire cu un client important sau cu cineva de care te temi. Usor, usor, o sa treci peste tot.

Balanta

Nu reusesti sa discuti cu o persoana pe care o cauti de cateva zile. Ai impresia ca respectivul te evita. Ia-ti o clipa de ragaz, gandeste-te si o sa realizezi de ce.

Scorpion

Te alaturi unei campanii pentru a ajuta un cunoscut. Devii atat de interesat de acest lucru incat o sa te ocupi doar de asta.

Sagetator

Trebuie sa te rupi total de ceea ce se intampla la birou pentru a te ocupa de proiectul tau. Altfel, mereu o sa intervina ceva si nu o sa poti sa termini totul in timp util.

Capricorn

Ai multe sarcini casnice pe care le-ai lasat nefinalizate si a venit vremea sa le iei pe rand. O sa inveti sa nu mai lasi totul pe ultima clipa.

Varsator

Faci planurile pentru a pleca din oras pentru cateva zile si simti nevoia de liniste, drept pentru care o sa mergi undeva la tara, departe de aglomeratia citadina.

Pesti

Ceea ce se se intampla azi o sa te ajute foarte mult din punct de vedere psihic, pentru ca o sa te relaxezi si o sa zambesti tot timpul.

Berbec

Socializezi foarte mult online, dar trebuie sa ai grija sa nu te acapareze cu totul. Mai bine opreste-te, lasa calculatorul si iesi in oras cu prietenii.

Taur

Se anunta multa agitatie in jurul tau din cauza ca vine cineva cu ochi critic, care are mereu ceva de zis. Ar trebui sa te calmezi, pentru ca totul o sa iasa bine.

Gemeni

Starea ta generala va fi foarte buna. Soarele si Luna sunt raspunzatoare pentru acest lucru. Toate grijile dispar ca prin minune.

Rac

Nu duci lipsa de idei, ci de energie si timp liber. Spre surprinderea ta, cineva se ofera sa te ajute si asta vine exact la timp.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop 15 august, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic august, #horoscop zilnic 2014 , #horoscop zilnic