Horoscop: 15 decembrie 2014

Luni, 15 Decembrie 2014, ora 07:30
3687 citiri
Horoscop: 15 decembrie 2014
Foto: Ziare.com

Sagetator

Mananca bine la micul dejun, pentru ca apoi nu o sa mai apuci, deoarece ai foarte multe de rezolvat. In a doua parte a zilei, esti mult mai atent la lucrurile materiale.

Capricorn

Ceva extraordinar o sa ti se intample inainte de pranz. Esti foarte multumit de ceea ce vezi in oglinda, dar nu neaparat referitor la infatisarea ta, ci la tine cu totul.

Varsator

Participi la niste actiuni sportive si iti pui organismul la incercare. Vei fi foarte mandru cand o sa observi ca o sa faci fata tuturor incercarilor.

Pesti

Dimineata se anunta putin haos, ca ai lasat ceva nerezolvat, dar pui repede lucrurile cap la cap si apoi te concentrezi pe altceva. Planeta iubirii are planuri pentru tine pe seara.

Berbec

Vrei sa mergi la cumparaturi. De cateva zile intentionezi sa faci asta. Ai o lista lunga si trebuie sa iti rezervi cateva ore, asa ca fii atent la cum iti programezi celelalte treburi.

Taur

Nu te grabi in nimic din ceea ce faci astazi, pentru ca toate activitatile trebuie sa fie realizate perfect pana la cel mai mic detaliu.

Gemeni

Te simti atat de bine in pat la caldura incat refuzi sa te ridici. Partenerul de viata iti serveste micul dejun la pat si face totul si mai dificil. Si la birou se anunta ceva interesant, asa ca mergi cu toata increderea.

Rac

Ai fost o pasare de noapte si ai adormit destul de tarziu. Asta inseamna ca pe parcursul zilei o sa fii foarte somnoros si ametit.

Leu

O anumita problema financiara ia sfarsit astazi, pentru ca urmeaza sa primesti o suma pe care o asteptai de multa vreme.

Fecioara

Simti o mare satisfactie vizavi de ceva ce are loc la locul de munca. In sfarsit, ai impresia ca toti au inteles ce vrei de la ceilalti.

Balanta

Dai dovada de bun gust si rafinament. Faci o alegere ce va impresiona si devii un fel de sfatuitor pentru cei din jur in privinta decoratiunilor.

Scorpion

Se anunta mai multa armonie in preajma ta atat la slujba, cat si acasa. Toti sunt cu zambetul pe buze si consideri ca sunt prinsi de atmosfera sarbatorilor.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
#horoscop 15 decembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic decembrie, #horoscop zilnic 2014 , #horoscop zilnic