Horoscop: 15 decembrie 2015

Marti, 15 Decembrie 2015, ora 07:07
4035 citiri
Horoscop: 15 decembrie 2015
Foto: Ziare.com

Sagetator

Va fi o zi de succes pentru sagetatori, pentru ca vor semna un contract important pentru viata personala. Au toate motivele din lume sa sarbatoreasca.

Capricorn

Curajul de care dai dovada astazi este laudabil. Iti asumi un risc la care nu multe persoane s-ar incumeta. Ai norocul de partea ta si nu vei intra in nicio incurcatura.

Varsator

Trebuie sa iti iubesti si sa iti rasfeti partenerul de viata. Se simte neglijat din cauza faptului ca te-ai concentrat mai mult pe latura profesionala.

Pesti

Este un moment potrivit pentru activitati de relaxare, pentru meditatie si chiar yoga. O sa te simti mult mai bine dupa aceasta perioada.

Berbec

Descoperi o distractie in care ii poti include si pe membrii mai tineri din familie. Se anunta momente foarte bune, care vor crea noi legaturi intre tine si cei dragi.

Taur

Te ocupi mai mult de casa si de activitati care includ o curatenie generala. Ti-ai facut programul de multa vreme, pentru a te asigura ca ai destul timp la dispozitie.

Gemeni

Gemenii de sex masculin vor interactiona foarte mult cu persoanele de sex opus, in timp ce femeile din aceasta zodie se vor concentra mai mult pe cariera.

Rac

Astrele au semne bune cu privire la partea financiara. Primesti un bonus neasteptat si iti poti satisface un moft. S-ar putea sa fie un voucher pentru o excursie.

Leu

Faci o schimbare in viata ta care te ajuta sa fii si mai cald si mai primitor decat acum. Unii prieteni se vor autoinvita pe la tine, asa ca seara trebuie sa te astepti la vizite.

Fecioara

Ascunzi fata de altii faptul ca esti stresat si obosit, dar nu incerca sa te pacalesti singur, pentru ca organismul iti va ceda la un moment dat. Rezerva-ti timp pentru odihna.

Balanta

Priveste cu incredere la viitor, pentru ca planeta iubirii si Uranus au semne bune pentru tine in sfera dragostei. Un gest special din partea partenerului de viata te va impresiona foarte mult.

Scorpion

Timp de cateva ore te ocupi de ceva ce iti place, cel mai probabil un hobby aparte. Esti foarte fericit si esti tentat sa il rogi pe cel drag sa ti se alature, dar pana la urma intelegi ca el nu este asa de incantat.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop 15 decembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic decembrie, #horoscop zilnic 2015 , #horoscop zilnic