Horoscop: 15 februarie 2011

Marti, 15 Februarie 2011, ora 10:54
2610 citiri
Horoscop: 15 februarie 2011

Varsator

Energia ta fizica este la limita superioara, asa ca ai putea face un sport sau ai putea face o mica excursie impreuna cu persoana iubita. Varsatorii singuri fac o multime de cuceriri si au parte de experiente incitante, fara sa aleaga insa pe cineva pentru o relatie stabila.

Pesti

O calatorie pe care o vei face astazi iti va permite sa imbini placutul cu utilul. O cunostinta iti va da niste informatii ce se vor dovedi deosebit de interesante. Te simti in siguranta alaturi de persoana iubita, deoarece ai incredere in promisiunile sale si esti convins ca angajamentele pe care vi le asumati reciproc au toate sansele sa se concretizeze.

Berbec

Incearca sa ai o alimentatie cat mai usoara si sa renunti din cand in cand la placerile culinare. Printr-o intamplare fericita si neasteptata, ti se face dreptate intr-o chestiune din care, inainte, ai avut multe de pierdut.

Taur

Daca ai o munca mai mult statica, atunci este bine sa incepi sa faci miscare in timpul liber. Mersul pe jos, inotul, alergatul, orice exercitii de musculatura te ajuta sa te mentii in forma. Astazi ar trebui sa eviti orice semnare de contract care priveste sume de bani.

Gemeni

Ziua se anunta a fi interesanta pe plan sentimental si fie te indragostesti de altcineva decat partenerul de viata, fie, daca nu ai pe nimeni, mergi la o intalnire promitatoare. Activitatile intelectuale iti vor aduce rezultate multumitoare.

Rac

Cand muncesti, ai un ritm pe care ceilalti il invidiaza si nimeni nu observa ca de fapt esti un bun strateg. Astazi primesti inapoi niste bani pe care i-ai dat cu imprumut.

Leu

Proiectele pe care ti le-ai facut pentru timpul liber vor suferi unele schimbari. Nu-ti face griji, orice schimbare este azi binevenita. In plan sentimental, daca nu ai pe nimeni, ai putea sa cunosti astazi pe cineva, iar daca ai o relatie stabila, persoana iubita ti-ar putea face o surpriza.

Fecioara

Esti foarte eficient(a) si reusesti sa termini din timp tot ce iti propui. Ai o viata sociala bogata, cu iesiri, relationari sau calatorii, iar asta iti aduce multe satisfactii.

Balanta

Cei care aveau anumite planuri in viata sentimentala reusesc acum sa le concretizeze. Traiesti momente deosebite alaturi de persoana iubita. Nu va puteti plange de nivelul la care sunteti tratat, iar de dimineata veti primiti si o veste buna.

Scorpion

Discutiile cu cei din jur vor pune in evidenta calitatile tale, ceea ce te va face deosebit de apreciat. Este o zi in care aveti mult chef de munca, ar rezultatele bune nu vor intarzia sa apara. In familie ar putea sa apara mici contradictii, dar veti reusi sa aplanati un eventual conflict.

Sagetator

Vei avea parte de multe bucurii si nici nu va mai conta ca singurul lucru pe care il uiti este sanatatea. Ar fi bine sa-ti faci totusi un control de rutina. Cei care au o relatie indelungata se confrunta cu situatii dificile.

Capricorn

Nu poti trece mai departe in proiectul de care te ocupi, deoarece iti lipseste o anumita informatie, pe care o astepti sa apara. Ai rabdare ca ea ar putea veni in a doua parte a zilei.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop zilnic, #horoscop saptamanal, #zodii horoscop , #horoscop zilnic