Horoscop: 15 februarie 2018

Joi, 15 Februarie 2018, ora 09:17
8509 citiri
Horoscop: 15 februarie 2018
Foto: Arhiva Ziare.com

Varsator

Esti foarte critic cu partenerul de viata si ai tendinta de a exagera. S-ar putea sa te coste acest comportament. Pornesti un carusel din care iti va fi greu sa cobori.

Pesti

Fa un compromis astfel incat sa pui o bariera intre familie si locul de munca. Le amesteci putin si acest lucru nu va fi tocmai ok in perioada care urmeaza.

Berbec

Nu astepta sa iti pice succesul din cer. Munceste daca vrei sa ajungi mai repede in punctul dorit. Chiar daca acum consideri ca trebuie sa te concentrezi pe altceva, nu ignora cu totul acest aspect.

Taur

Ai impresia ca esti intr-o calatorie fara sfarsit. Nu insista daca lucrurile nu decurg asa cum te asteptai. Mai bine abandoneaza ideea in acest stadiu decat sa pierzi timp pretios.

Gemeni

Vor fi cateva ore de nebunie totala la birou, dar la un moment dat totul se va opri ca si cum nimic nu s-a intamplat. Ceva iti face sufletul sa tresara.

Rac

Evita locurile publice zgomotoase, pentru ca organismul tau are nevoie de mai multa liniste decat de agitatie. Dupa-amiaza vine cu multe negocieri pentru un proiect de suflet.

Leu

Primesti o lectie importanta si chiar era nevoie sa se intample. Scoate ceea ce trebuie din aceasta experienta si asimileaza asta. Seara vei merge intr-un loc in care te-au invitat niste prieteni si o sa te distrezi destul de mult.

Fecioara

Risti sa iti dai economiile pe ceva de care nu ai nevoie, asa ca gandeste-te foarte bine inainte sa faci acest pas. Consulta-te si cu cei din familie.

Balanta

Te afli intr-o situatie foarte confuza. O discutie cu un apropiat te-a adus in acest punct. Problema este ca in cadrul dialogului respectiv nu te-ai lamurit. Si nu trebuie sa renunti.

Scorpion

Aperi interesele unui cunoscut, chiar daca banuiesti ca ceea ce ti-a spus el este adevarul sau, nu cel real. Petreci multe ore ocupandu-te de acest aspect.

Sagetator

Ai inclinatii catre actiuni spontane. Esti impins de o forta catre ceva ce te va aduce cu pasi mai aproape de scopul tau.

Capricorn

Nu imprumuta bani in aceasta perioada, pentru ca astrele nu au semne bune cu privire la situatia ta financiara. Se apropie o intalnire cu o persoana la care te gandesti de multa vreme.

Citeste si Horoscopul lunii februarie si Horoscopul anului 2018

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop 15 februarie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic februarie, #horoscop zilnic 2018 , #horoscop zilnic