Horoscop: 15 ianuarie 2013

Marti, 15 Ianuarie 2013, ora 09:05
3481 citiri
Horoscop: 15 ianuarie 2013
Foto: Ziare.com

Capricorn

Un coleg nu este multumit de faptul ca in ultima vreme ai fost laudat si iti pune bete in roate. Gasesti o solutie prin care sa il pui la punct. Din fericire pentru tine, seful observa ceea ce face si ii atrage atentia.

Varsator

Esti foarte interesat de partea financiara si faci tot ce poti ca sa iti cresti veniturile. Sunt sanse mari sa incepi o colaborare care sa te ajute in acest sens.

Pesti

O sa cunosti o persoana care stie foarte multe despre domeniul in care activezi. Tine-o aproape, pentru ca ai multe de invatat de la ea.

Berbec

Nu te implica intr-o activitate deca nu esti sigur ca merita efortul. Timpul tau inseamna bani si orice clipa irosita te face sa pierzi.

Taur

Te afli intr-o competitie cu cei de la munca si pentru a ocupa primul loc esti in stare de multe. Totusi, incearca sa nu ajungi o persoana fara scrupule doar pentru castigul pus in joc.

Gemeni

Esti foarte nervos si cand discuti cu cei din jur tinzi sa ridici vocea. Pentru a nu ajunge la un conflict tine-ti in frau aceste iesiri. Nu uita ca vorba dulce mult aduce.

Rac

Incep sa apara rezultatele a ceea ce ai facut la inceput de an. Nu te asteptai ca asta sa se intample atat de repede. Este un motiv bun pentru a iesi in oras sa sarbatoresti cu prietenii.

Leu

Te simti pregatit sa incepi ceea ti s-a propus in urma cu o saptamana. Astrele sunt de partea ta si cu cat pornesti mai repede la drum, cu atat o sa fie totul mai bine pentru tine.

Fecioara

Primesti o veste buna astazi. Nu este vorba despre o schimbare majora, insa te asiguri ca munca depusa nu a fost in zadar. O persoana superioara din punct de vedere ierarhic te face sa te simti foarte important.

Balanta

Daca trebuie sa semnezi acte astazi, consulta-te cu o persoana avizata. Ceea ce pare lipsit de importanta acum iti poate face probleme mai tarziu. Prietenia cu un avocat ti-ar prinde bine in aceste momente.

Scorpion

Ai foarte multa treaba astazi si cel mai probabil o sa ramai peste program la munca. Toate acestea iti vor aduce un castig financiar in plus, asa ca tot ceea ce iti trebuie este rabdarea.

Sagetator

Trebuie sa iei o decizie si nu este una usoara. Ofera-ti timp destul pentru a te gandi. Nu este cazul sa te grabesti. De acest moment tine viitorul tau.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic 2013, #horoscop zilnic ianuarie, #horoscop zilnic ianuarie 2013 , #horoscop zilnic