Horoscop 15 ianuarie 2015

Joi, 15 Ianuarie 2015, ora 07:29
3752 citiri
Horoscop 15 ianuarie 2015
Foto: Ziare.com

Capricorn

Ca sa iti iasa ceva din cap, te apuci inca de la prima ora de treaba pentru a te asigura ca scapi repede de griji. Apoi iti propui sa te relaxezi si incepi o activitate speciala.

Varsator

Planeta iubirii te face foarte afectuos cu partenerul de viata, care chiar isi pune semne de intrebare cu privire la comportamentul tau.

Pesti

Tine mana pe portofel. Pune-i lacat daca este nevoie, pentru ca vor fi multe tentatii in jurul tau, dar trebuie sa rezisti, deoarece situatia financiara nu iti permite cheltuieli inutile.

Berbec

Inima iti joaca feste. In interiorul tau se da o lupta, pentru ca sentimentele sunt contradictorii si nu mai esti constient de ceea ce se intampla si pe ce drum sa o apuci.

Taur

Esti foarte visator si doar o mica vacanta ar putea sa te readuca cu picioarele pe pamant. Nu te lasi pana cand nu ajungi intr-un loc special.

Gemeni

Depui mult efort astazi pentru a te asigura ca lucrurile sunt facute ca la carte. Totul va fi bine. Dovada va veni chiar de la cineva superior din punct de vedere ierarhic.

Rac

Viitorul tau sta in mainile unor institutii, asa ca astazi o sa alergi de la una la alta pentru a obtine o multime de autorizatii.

Leu

Un om care te-a ajutat la nevoie are acum nevoie de sprijinul tau. Asa ca lasa orice altceva deoparte si mergi sa ii fii alaturi. Alte lucruri pot astepta.

Fecioara

Simti ca cineva te ataca fara motiv. Te deranjeaza ca este vorba despre un om in care ai avut incredere si pentru care erai capabil sa garantezi.

Balanta

Vrei sa iti protejezi relatia de gura rautaciosilor, asa ca impui o bariera intre tine si oamenii din preajma voastra. Profitand de asta plecati intr-o mica vacanta doar voi doi.

Scorpion

Ai multe de realizat si putin timp la dispozitie. Roaga pe cineva sa te ajute, pentru ca de unul singur nu o sa poti duce totul la bun sfarsit.

Sagetator

Ai un obiectiv greu de indeplinit si o sa il poti efectua doar daca te concentrezi. Pluto o sa iti ofere forta necesara, dar este nevoie ca si tu sa fii constient de ceea ce se intampla.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Alegătorii cu domiciliul în străinătate, care şi-au stabilit reşedinţa în ţară, începând cu data de 11 aprilie 2024, nu vor putea vota la alegerile pentru autorităţile administraţiei...
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
#horoscop 15 ianuarie, #horoscop zilnic 2015, #horoscop zilnic ianuarie , #horoscop zilnic