Horoscop: 15 iulie 2016

Vineri, 15 Iulie 2016, ora 07:24
4386 citiri
Horoscop: 15 iulie 2016
Foto: Ziare.com

Rac

Esti mai fericit decat de obicei pentru ca primesti un raspuns pe care il astepti de multa vreme. Frumusetea ta interioara impresioneaza pe cineva atat de mult incat o sa te ajute intr-o activitate caritabila.

Leu

Inclini spre activitati care nu te definesc, dar pe care tinzi sa le faci din ce in ce mai des. O sa stai mai mult pe afara si o sa ajungi pe la cateva institutii ale statului.

Fecioara

Un prieten de sex feminin iti ofera o idee geniala pentru rezolvarea unui conflict cu partenerul de viata sau cu o alta ruda apropiata. Sfatul sau iti va imbunatati viata.

Balanta

Descoperi cat de profitabil a fost faptul ca la inceputul lunii ai muncit ca un nebun timp de cateva zile. Esti mandru de ce ai realizat, iar recompensa financiara te va ajuta sa ajungi intr-un loc in care vrei de multa vreme sa petreci cateva zile.

Scorpion

Visezi la o plaja intr-o zona exotica si te vezi calatorind acolo. Pe de alta parte, partenerul de viata isi doreste aer curat si vrea la munte. O sa negociati dur pana o sa ajungeti la o concluzie.

Sagetator

O suma mica te va face mai fericit decat daca ai fi castigat la loto. Este vorba despre faptul ca banii vin insotiti si de o veste pe care o astepti de mult timp.

Capricorn

Esti foarte romantic. Realizezi ca ai fost foarte ocupat la job si ca ti-ai ignorat partenerul de viata, iar astazi o sa schimbi radical asta.

Varsator

Oamenii noi pe care o sa ii cunosti te vor impresiona prin bunele maniere si bunul simt de care dau dovada. Iti doresti sa te inconjori de astfel de cat mai multe persoane.

Pesti

Esti foarte atras de lucruri si actiuni pe care, de obicei, le ocoleai. Sotul/sotia este uimit de atitudinea ta, dar nu se plange, ci se bucura alaturi de tine de o zi deosebita.

Berbec

Dupa ce te trezesti stai cateva minute si gandeste-te la ce ai de facut. Nu te grabi sa incepi treaba pana cand nu ai un plan bine pus la punct. Abia apoi fa primii pasi. Daca o sa procedezi asa, vei fi foarte multumit de reusite.

Taur

Cineva de care nu ai auzit de multa vreme iti da un telefon pentru a te anunta ca este alaturi de tine pe noul drum. Esti surprins sa afli ca prietenii vechi inca se gandesc la tine.

Gemeni

Situatia este roz in privinta partii financiare. Ai primit niste bani, meritati, desi nu mai credeai ca ai vreo sansa sa ajunga la tine. Seara o sa te rasfeti. Mergi prin magazine si cumperi tot ce iti doresti.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop 15 iulie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic iulie, #horoscop zilnic 2016 , #horoscop zilnic