Horoscop: 15 noiembrie

Marti, 15 Noiembrie 2016, ora 06:55
8726 citiri
Horoscop: 15 noiembrie
Foto: Arhiva Ziare.com

Scorpion

Vei petrece intreaga zi ingropat in activitati de rutina. Nu numai ca va trebui sa-ti duci la bun sfarsit propriile sarcini, dar vei fi nevoit sa dai o mana de ajutor si colegilor mai putin experimentati. Ziua de munca se va sfarsi tarziu, dar acasa te asteapta o surpriza placuta.

Sagetator

Optimismul si pozitivitatea sunt cuvintele zilei. La munca atmosfera e placuta, mai cu seama ca, dupa ce stai la suete cu colegii, seful va fi cel care-ti va impartasi cateva momente frumoase din viata sa. Dupa munca, se intrevede o reuniune cu prietenii, deci din nou atmosfera calda si multe glume.

Capricorn

Te poti astepta sa cunosti o persoana interesanta. Cel mai probabil, intalnirea va avea loc in timpul zilei, chiar la locul de munca. Vei tresari de prima oara cand o zaresti si-ti va fi foarte greu sa-ti stapanesti ritmul inimii.

Varsator

Exista o posibilitate mica, dar exista, ca o problema de sanatate mai veche sa se inrautateasca. Daca iei un tratament, nu-ti uita azi pastilele acasa.

Pesti

Se anunta o zi buna sub toate aspectele. Daca esti tipul de persoana careia ii place sa riste, ia-ti un bilet la loterie. Vei avea noroc si in ceea ce priveste relatiile. Daca visai sa incepi o legatura cu cineva, azi e momentul sa actionezi!

Berbec

Tot ce vei intreprinde va da roade. Victorii majore in cariera se intrevad mai ales in prima parte a zilei. Chiar daca in ceea ce priveste viata personala eforturile sunt mai multe, rezultatul va fi cel scontat. Gasesti azi curajul sa marturisesti cuiva sentimentele pe care le tineai ascunse. Nu vei regreta ca te-ai deschis.

Taur

Nu ai de ce sa-ti faci vreo grija. Cei din jur se vor oferi sa te ajute, daca timpul nu-ti ajunge sa rezolvi tot ce ti-ai pus in cap. Nu incepe azi discutii pe care nu le poti duce pana la capat, discutii care pot duce in puncte critice.

Gemeni

Faci schimbari majore in viata. E posibil sa intrerupi o relatie despre care crezi ca nu-ti aducea indeajuns de multa fericire. Aproape imediat ce vei sfarsi aceasta relatie, exista sansa sa intalnesti pe altcineva, exact genul de persoana de care aveai nevoie in viata ta.

Rac

Exista riscul sa superi pe cineva, sa faci o gafa complet neintentionata. Din pacate, lucrurile pot escalada. Cere-ti scuze, dar nu te pierde cu firea, chiar daca vei fi ignorat. Nu insista, pentru ca se poate ajunge la o situatie exploziva.

Leu

Ia de mana diplomatia, azi, si mergi cu ea intreaga zi, daca poti. Evita sa fii arogant si toti cei din jur te vor asculta cu maxima atentie.

Fecioara

Simti ca stelele nu s-au aliniat deloc in favoarea ta. Si cel mai mic ghinion te face sa crezi ca o lume intreaga ti s-a pus de-a curmezisul. In realitate, daca nu vei mai gandi asa, e posibil sa gasesti inspiratia si sa descoperi cai complet neumblate, care te vor conduce catre victorie.

Balanta

Ai nevoie azi de cuvinte de incurajare si de sprijin. E drept ca te-ai decis sa abordezi o problema amanata de multa vreme. Din fericire, ai alaturi exact pe cine trebuie. Un cuvant spus la momentul potrivit va face minuni.

Citeste si Horoscopul pentru 14-20 noiembrie,Horoscopul lunii noiembrie si Horoscopul pentru 2016

Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
#horoscop 15 noiembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic noiembrie , #horoscop zilnic