Horoscop: 15 octombrie 2014

Miercuri, 15 Octombrie 2014, ora 07:25
3657 citiri
Horoscop: 15 octombrie 2014
Foto: Ziare.com

Balanta

Se anunta soare pe strada ta. O hotarare luata recent se dovedeste a fi cea optima, desi aveai mari semne de indoiala. E posibil sa-ti schimbi locuinta.

Scorpion

Incepi sa vezi cu alti ochi o persoana din anturaj. Observi calitati pe care pana acum nu le-ai vazut si incet-incet in mintea ta incoltesc niste ganduri. Daca nu ai pe cineva langa tine in prezent, e posibil ca situatia sa se schimbe pana la sfarsitul anului.

Sagetator

Nu-ti doresti decat o zi calma, petrecuta in liniste si armonie, dar stelele par sa-ti rezerve altceva. Afli pe ultima suta de metri ca ai de facut mai multe drumuri ce nu sufera amanare.

Capricorn

O persoana din anturaj iti cere ajutorul si, desi sta in puterea ta sa o scoti dintr-o situatie complicata, inca stai pe ganduri. N-ar fi rau sa faci un efort si sa vii in intampinarea celui care a indraznit sa apeleze la tine.

Varsator

Se anunta o zi productiva, in care reusesti sa te achiti de toate obligatiile, sa respecti termenele limita si sa duci la bun sfarsit toate sarcinile de serviciu. Mai mult, cineva iti observa din umbra "traseul" si vine cu o propunere de nerefuzat.

Pesti

Te-ai impacat cu o decizie luata, asa ca ar fi cazul sa treci la actiune. Incepi un nou drum ori pe plan profesional, ori pe cel personal. Mergi, asadar, inainte, incercand sa tii cont de primul impuls.

Berbec

Azi ai un apetit de nestavilit pentru tot ce inseamna frumos. Poate-ti faci drum pentru a achizitiona un obiect de arta, poate-ti pui creativitatea si indemanarea la treaba, pentru a realiza tu insuti un obiect decorativ, sau poate pur si simplu vizitezi o expozitie.

Taur

Cateodata esti un interlocutor foarte dificil. Ai ideea ta fixa si cu greu poti fi intors din drum. Poate n-ar fi rau sa asculti si parerile celor din jur, pentru a vedea problema si din alte unghiuri.

Gemeni

"Maria ta" merita totul azi! Asa simti. Simti nevoia sa fii tratat ca un mic rege, cei din jur sa-ti faca toate poftele, asa cum si tu faci pentru ei in alte ocazii. O zi de alint nu strica, mai ales daca are cine sa te rasfete.

Rac

O persoana din trecut isi face tot mai des aparitia in gandurile tale si te intrebi daca exista o logica in asta, daca ar trebui sa iei masuri. Numai tu iti poti raspunde la o astfel de intrebare. Totusi, nu vei sti niciodata, daca nu vei face un pas in directia ei.

Leu

Azi vei cheltui mai multi bani decat de obicei, dar daca in alte dati ai regrete cand procedezi astfel, nu e cazul acum. Stii ca faci o bucurie cuiva, asa ca nu stai pe ganduri cand bagi mana in buzunar.

Fecioara

Esti renumita pentru capacitatea ta de compasiune, insa cateodata poate ar fi mai bine sa inchizi telefonul si sa iei o carte in mana, sa uiti de problemele celorlalti. E una dintre acele zile cand tu ar trebui sa fii pe primul plan.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop 15 octombrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic octombrie, #horoscop zilnic 2014 , #horoscop zilnic