Horoscop: 15 octombrie 2015

Joi, 15 Octombrie 2015, ora 06:50
4326 citiri
Horoscop: 15 octombrie 2015
Foto: Ziare.com

Balanta

Apar semne bune in privinta afacerilor. Nu ignora nimic din ceea ce afli astazi, pentru ca in orice moment aceste detalii ar putea sa devina asul tau din maneca si sa iti foloseasca.

Scorpion

Tensiunea din ultimele zile, in ceea ce priveste relatia cu familia, se incheie datorita faptului ca renunti la o idee in favoarea altcuiva. Gestul tau va fi recompensat.

Sagetator

Cunosti o persoana care te va ajuta destul de mult in perioada care urmeaza. Te poti baza pe ea indiferent de ceea ce se intampla. Fii foarte atent la birou.

Capricorn

Esti foarte obosit si ti-ar prinde bine cateva momente de pauza. Te ocupi de prea multe activitati in acelasi timp si nu reusesti sa te concentrezi.

Varsator

Rezultatele tale sunt destul de modeste astazi si nu esti multumit de munca ta. Ceri un ragaz de cateva zile pentru a te asigura ca nu iti este stricata reputatia.

Pesti

Descoperi ceea ce lipsea pentru ca puzzle-ul sa fie complet. Simti o mare multumire sufleteasca, iar calmul pune stapanire pe viata ta. Si acasa o sa te ajute aceasta atitudine.

Berbec

Cineva te considera rebel, dar nu este tocmai o imagine pe placul tau, pentru ca doar ai vrut sa demonstrezi ceva, nu sa lupti cu morile de vant. Vrei sa clarifici acest aspect.

Taur

Vrei sa explici ceva, dar o faci intr-un mod autoritar, lucru care deranjeaza pe cineva. Reprosurile nu vor intarzia sa apara din toate partile, asa ca trebuie sa iti revizuiesti atitudinea.

Gemeni

Investesti in propria locuinta dupa o buna perioada in care nu ai cumparat nici macar un pahar. Esti foarte mandru de achizitiile tale si inviti cativa prieteni in vizita.

Rac

Prinzi un moment liber si lucrezi la un proiect de suflet pe care il pregatesti ascuns de restul lumii, pentru ca nu esti sigur ca o sa reuseasca. Totul incepe sa se lege si esi incantat.

Leu

Astepti un eveniment sau un raspuns oficial de mai multa vreme. Perioada de stat ca pe ghimpi ia sfarsit in jurul amiezii, iar vestile sunt mai bune decat ai crezut.

Fecioara

Va dura pana vei finaliza ceea ce incepi astazi, dar va fi precum constructia unei case, care trebuie facuta cu pasi mici. Seful iti ofera cateva informatii pretioase.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relațiile cu...
Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop 15 octombrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic octombrie, #horoscop zilnic 2015 , #horoscop zilnic