Horoscop: 15 septembrie 2015

Marti, 15 Septembrie 2015, ora 06:54
3931 citiri
Horoscop: 15 septembrie 2015
Foto: Ziare.com

Fecioara

Este o zi potrivita pentru o aventura, asa ca ai putea pleca intr-o drumetie pe munte sau sa planuiesti o excursie pe fuga intr-un loc nou.

Balanta

Esti instabil emotional si treci de la o stare la alta, dintr-un moment in altul. Ar fi cazul sa discuti ceea ce simti cu partenerul de viata.

Scorpion

Investesti foarte mult in ceea ce faci si nu este vorba despre bani, ci despre sentimente. Fii foarte atent la oamenii cu care intri in legatura pentru a nu fi dezamagit.

Sagetator

Astrele sunt favorabile pentru nativii din zodia sagetator, mai ales in privinta sanatatii. Rezolvi cateva probleme care reprezentau un factor de risc.

Capricorn

De obicei iti controlezi foarte bine sentimentele si nervii, dar astazi esti foarte emotionat si te comporti precum un titirez. Abia seara te vei linisti.

Varsator

Evita zonele aglomerate, pentru ca risti sa racesti si urmeaza sa vina in vizita cineva cu un bebelus. Astepti de ceva vreme sa ii vezi, iar o viroza nu ar fi tocmai bine primita.

Pesti

Intri intr-un cerc nou de prieteni si descoperi persoane foarte interesante. De la cativa ai ce sa inveti, iar pentru altii poti fi, la randul tau, un dascal bun.

Berbec

Fii atent la partea financiara si nu arunca banii pe fereastra. Asta inseamna ca nu trebuie sa cumperi nimic oricat de interesanta pare reclama.

Taur

Ai parte de un nou inceput. Ai pus punct unui capitol important din viata ta si nu vrei sa te mai uiti in urma.

Gemeni

Iti permiti unele lucruri la care tanjesti de multa vreme, dar nu ar fi bine sa achizitionezi inainte sa discuti si cu partenerul de viata.

Rac

Se anunta o zi stresanta la locul de munca. Vrei sa pleci cateva zile si trebuie sa lasi totul in ordine, mai ales ca se apropie termenul limita al unui proiect.

Leu

Esti plin de energie pozitiva si ii molipsesti si pe cei din jur. Lumea zambeste fara motiv, iar acest lucru te bucura. Verifica foarte bine calendarul, pentru ca se apropie un eveniment important.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relațiile cu...
#horoscop 15 septembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic septembrie, #horoscop zilnic 2015 , #horoscop zilnic