Horoscop: 16 decembrie 2010

Joi, 16 Decembrie 2010, ora 07:35
2412 citiri
Horoscop: 16 decembrie 2010
Foto: Ziare.com

Sagetator

Intampini cateva probleme la locul de munca, insa cu ceva mai multa rabdare si munca o sa reusesti sa rezolvi orice conflict inainte sa fie cam tarziu. Ceva mai bine o sa iti mearga din punct de vedere personal, pentru ca partenerul de viata renunta la o iesire cu prietenii pentru a sta mai mult timp cu tine.

Capricorn

Simti nevoia de o pauza si cam asta o sa faci astazi, cand o sa vorbesti cu cei de la locul de munca sa te lase macar sa pleci putin mai devreme. Nu te gandi sa pierzi vremea prin oras, ci mergi direct acasa si dormi sau cel putin incearca sa te relaxezi.

Varsator

Ambitia de care dai dovada astazi o sa te ajute sa te afirmi in cercul de prieteni si o sa ai parte de admiratia unor persoane foarte influente in cercul tau de prieteni. Ar fi bine sa stii cum sa profiti de aceasta situatie.

Pesti

Iti faci griji in legatura cu un eveniment ce va avea loc curand la locul de munca, insa habar nu ai cum sa privesti acest lucru. Ai vrea sa te impui mai mult si sa iti spui parerea, insa in acelasi timp ai cam vrea sa ii lasi pe cei mai vechi si mai priceputi sa se ocupe. Trebuie sa te gandesti foarte bine la ce alegere te-ar ajuta mai mult in viitor.

Berbec

Zilele acestea ai foarte mult de munca, insa tu te gandesti mai mult la ceva ce se intampla acasa si tinzi sa ignori problemele din jur de la birou. Este adevarat ca nicio cariera nu merita sa uiti de viata personala, insa nici sa o ignori complet.

Taur

Astepti cu mare nerabdare sa vezi o persoana draga si parca orele trec ca zilele. Mai bine ai incerca sa iti gasesti o ocupatie pana se va intampla acest lucru si astfel o sa simti mai usor trecerea timpului.

Gemeni

Esti plin de energie si cu chef de vorba. Pana si colegii de la locul de munca se mira de atitudinea ta si banuiesc ca ceva frumos s-a intamplat in viata ta de ai aceasta atitudine.

Rac

Nu esti dispus sa accepti sa te critice cineva care a gresit mult mai mult in comparatie cu tine si simti ca esti pe punctul de a exploda. Nu trebuie sa tipi si sa te enervezi, ci doar sa spui ceea ce te deranjeaza. Dupa ce vei face acest lucru, o sa te simti mult mai bine din punct de vedere moral.

Leu

Desi nu te-ai odihnit, te simti relaxat si cu mult chef de orice. Muncesti cu spor, mergi cu partenerul unde are nevoie, iti asculti prietenii care au nevoie de sfaturi, ba chiar faci si ceva miscare. Astazi va fi o zi buna din toate punctele de vedere pentru tine.

Fecioara

Esti mult prea agitat si ii faci si pe cei din jur sa se simta la fel. Ar fi bine sa incerci sa iti controlezi emotiile si sa nu mai lasi sa se vada pe chipul tau totul. Dupa ce o sa reusesti sa te controlezi, o sa poti sa discuti normal cu o persoana in orice moment.

Balanta

Mizai pe ajutorul unui prieten, insa acesta nu te mai poate ajuta. In afara faptului ca te simti dezamagit, nici macar nu poti sa termini treaba pentru ca amicul mai mult te-a incurcat. O sa rezolvi abia dupa ce o persoana nu prea apropiata o sa se ofere sa te ajute.

Scorpion

Ar fi indicat ca astazi sa nu faci exagerezi cu mancarea pentru ca starea de sanatate nu este una foarte buna si risti sa intampini cateva probleme. Spre seara, o sa primesti un telefon important de la locul de munca si asta te va face sa te simti foarte bine.

Horoscop realizat de Zaza

Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat joi, 28 martie, că sunt implementate - proiectare şi execuţie contracte pentru construirea a încă 729 km de drum de mare viteză....
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic 2010 , #horoscop zilnic