Horoscop: 16 decembrie 2013

Luni, 16 Decembrie 2013, ora 07:42
3586 citiri
Horoscop: 16 decembrie 2013
Foto: Ziare.com

Sagetator

Se apropie sfarsitul de an si inca nu ai niciun plan facut. Intri in criza de timp. Noroc ca partenerul de viata este mai rapid ca tine si s-a gandit deja la toate detaliile.

Capricorn

Ai spus o mica minciuna pentru a-l face pe partenerul de viata sa mearga undeva. Este o surpriza pusa la cale de multa vreme si nu vrei sa isi dea seama despre ce este vorba.

Varsator

De cateva luni incerci sa ajungi intr-un loc special pentru tine, insa mereu a intervenit cate ceva si nu ai putut sa mergi. Acum faci cateva compromisuri pentru a te asigura ca dorinta iti va fi indeplinita.

Pesti

Reusesti sa faci ceva de care te simti foarte mandru si vrei ca toata lumea sa afle despre succesul tau. Te folosesti de un mijloc modern pentru a te asigura ca toti cunoscutii tau stiu despre asta.

Berbec

Ai atat de multa treaba, incat vrei sa te inchizi intr-o camera si sa nu mai iesi pana nu termini. Refuzi orice pauza si telefonul il pui departe de tine ca sa nu iti distraga nimeni atentia.

Taur

Lasi deoparte ceea ce aveai tu de facut si te ocupi de problema unui prieten care trece printr-o perioada mai grea. Daca este vorba despre o despartire, ai grija ce spui, pentru ca ei se pot impaca si tu sa ajungi sa fii criticat.

Gemeni

Iti cumperi ceva ce iti doreai de multa vreme si te comporti precum un copil cu o jucarie noua. Esti foarte entuziasmat si nu mai ai nevoie de nimic altceva.

Rac

Nu stai prea bine cu finantele. Nu te arunca la achizitii costisitoare, pentru ca o sa ai probleme la sfarsitul anului.

Leu

Simti nevoia sa vorbesti mai mult cu cei din familie. A fost o perioada ciudata si vrei sa discuti cu ei mai multe lucruri. Planuiesti o iesire in oras.

Fecioara

Soarele te face sa te gandesti mai mult la viata ta si la ceea ce iti doresti sa se intample in continuare. Analizezi fiecare particica si iei decizii pe care vrei sa le pui in practica la inceputul anului viitor.

Balanta

Ti s-a facut dor de copilarie. Drept pentru care iei legatura cu prieteni vechi si va amintiti de ce faceati in primii ani din viata. O sa te amuzi foarte mult.

Scorpion

O zi tocmai buna pentru a incheia treburile ramase neterminate. Pui punct unui capitol important si te pregatesti psihic pentru urmatoarea etapa.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop 16 decembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic decembrie, #horoscop zilnic 2013 , #horoscop zilnic