Horoscop: 16 februarie 2015

Luni, 16 Februarie 2015, ora 07:57
4254 citiri
Horoscop: 16 februarie 2015
Foto: Ziare.com

Varsator

Pui la cale bugetul saptamanii si ceva nu-ti iese cum trebuie. Ai cheltuit cam mult in ultima vreme, asa ca ar fi bine sa fii cumpatat zilele acestea.

Pesti

Se iveste o situatie care iti va solicita diplomatia. Trebuie sa abordezi lucrurile profesionist. Descoperi ca ai interese comune cu cineva si o sa te ajute acest aspect.

Berbec

Renunta pentru putin timp la poftele tale. Trebuie sa mai astepti putin cu rasfatul, dar si cu pretentiile. Cu cat ceri mai putine de la viata, cu atat vei fi mai satisfacut cand vei avea parte de ceva senzational.

Taur

Faptul ca esti prea legat de realitate s-ar putea sa fie un handicap pentru relatia personala. Nu ar strica mai mult entuziasm si sa fii mai visator. Partenerul de viata asteapta de la tine o atitudine mai degajata.

Gemeni

Comunici foarte mult online cu cineva aflat in alta tara. Apar niste intarzieri, dar trebuie sa le vezi ca pe ceva pozitiv, pentru ca in acest fel te poti concentra pe chestiuni urgente.

Rac

16 februarie este o zi perfecta pentru a-ti imbunatati relatiile deteriorate. Daca in ultima vreme ai suparat pe cineva, acum este momentul bun sa ii ceri scuze.

Leu

A doua parte a zilei va fi destinata cumparaturilor. Ai destule lucruri de achizitionat si acum este bine sa scoti lista pe care o pregatesti de ceva timp.

Fecioara

Primesti o multime de complimente. Esti fermecator. Poate se datoreaza schimbarii de look pe care ai facut-o fara cheltuieli prea mari.

Balanta

Trebuie sa iti asiguri armonia interioara, pentru ca simtindu-te bine in interior, se va vedea si pe fata. Acasa este o atmosfera speciala si acest lucru te ajuta foarte mult.

Scorpion

Este una dintre acele zile in care o sa te simti perfect si complet. Nimic nu o sa iti perturbe calmul, iar atitudinea aceasta o sa atraga in jurul tau doar oameni de valoare.

Sagetator

Partea financiara conteaza mai mult pentru tine in aceste zile, dar pe de alta parte o sa fii liber sa cheltui niste bani pe care i-ai castigat cu greu.

Capricorn

Moderarea este cuvantul care trebuie sa te descrie pe tine astazi. Cantareste cu mare grija toate deciziile pe care le iei si nu fa niciun pas fara sa te consulti cu cei implicati.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, Horia Constantinescu, renunţă la funcţie după ce a devenit candidatul PSD la Primăria Constanţa. El precizează că...
Alegeri 2024. Cine sunt favoriții în viziunea lui Victor Ponta: “Oricine intră în turul doi cu George Simion, îl bate” INTERVIU VIDEO
Alegeri 2024. Cine sunt favoriții în viziunea lui Victor Ponta: “Oricine intră în turul doi cu George Simion, îl bate” INTERVIU VIDEO
Conflictele din Alianța PNL-PSD continuă deși a mai rămas puțin timp până la primul test al alegerilor. Unii candidații care și-au dorit să intre în cursa pentru Primăria Capitalei nu...
#horoscop 16 februarie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic februarie, #horoscop zilnic 2015 , #horoscop zilnic