Horoscop: 16 februarie 2016

Marti, 16 Februarie 2016, ora 07:36
4455 citiri
Horoscop: 16 februarie 2016
Foto: Ziare.com

Varsator

In aceasta zi nimic nu te poate scoate din ritmul tau. Ti-ai setat anumite obiective si vrei sa le atingi chiar inainte de termenul limita.

Pesti

Vei fi in centrul atentiei datorita unui aspect personal. O sa discuti mult la telefon si vei lega relatii cu oameni care te vor ajuta pe viitor in cariera.

Berbec

Ai bifat o reusita si esti foarte mandru de ceea ce ai realizat, mai ales ca esti implicat direct cu partenerul de viata si acest lucru v-a apropiat foarte mult.

Taur

Te poti lauda ca totul merge conform planurilor tale. Planifici o iesire in oras pentru seara, dar pana atunci trebuie sa treci cu bine de ceva ce tine de viata de familie.

Gemeni

Nu gasesti omul potrivit pentru a lega un parteneriat, asa ca iei totul in propriile maini si faci personal toata munca. Vei fi si mai mandru de ceea ce o sa iasa.

Rac

Obtii niste informatii la care se ajunge foarte greu si esti foarte fericit. Cineva incearca, prin mijloace nu tocmai corecte, sa afle aceleasi lucruri, asa ca ai grija ce si cu cine vorbesti.

Leu

Fa-ti calcule foarte clare in legatura cu banii pe care ii mai ai si nu face cheltuieli inutile, pentru ca inspre sfarsitul lunii se anunta niste evenimente la care o sa ai nevoie de resurse financiare.

Fecioara

Te pregatesti de concediu sau de cateva zile libere si ai o multime de lucruri de facut. Esti incantat, dar si agitat, ceea ce inseamna ca in prima zi de vacanta o sa dormi incontinuu.

Balanta

Ai nevoie de mai mult timp si intelegere pentru ca proiectul pe care il ai in lucru sa reuseasca. Partenerul de viata o sa te sustina indeaproape si chiar o sa iti dea o mana de ajutor.

Scorpion

Din cauza unor factori care nu tin de tine, ajungi intr-un loc nou, dar foarte interesant. Iti descoperi o latura nestiuta si iti place noul "tu". Singurul care va avea ceva de obiectat va fi partenerul de viata.

Sagetator

Ai nevoie acum de ceva ce se gaseste in alt oras, asa ca se anunta o deplasare. Daca nu poti merge tu, partenerul de viata va trebui sa rezolve singur aceasta situatie.

Capricorn

Fii foarte atent cand interactionezi cu colegii, mai ales cu cei care iti vizeaza postul. Pe de alta parte, este o zi foarte buna pentru relatia de cuplu si te poti astepta la niste surprize.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relațiile cu...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic 16 februarie, #horoscop zilnic 2016 , #horoscop zilnic