Horoscop: 16 februarie 2017

Joi, 16 Februarie 2017, ora 07:50
6501 citiri
Horoscop: 16 februarie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Varsator

O sa petreci ziua in compania unor oameni pe care ii consideri deosebiti. Ii respecti pentru deciziile luate in viata si vezi in ei un model. Sfaturile lor iti vor fi de ajutor.

Pesti

Rudele au pus la cale un plan si ti-au pregatit o surpriza ce te va emotiona foarte mult. Trebuie sa ii multumesti in special partenerului de viata.

Berbec

Se anunta o atmosfera speciala acasa, dar pana atunci trebuie sa te concentrezi foarte bine la birou, pentru ca risti sa ratezi informatii importante.

Taur

Primesti o veste buna care vine ca o gura de aer proaspat dupa stresul de la locul de munca. Informatiile au legatura cu viata de familie.

Gemeni

Soarele are grija ca tot ceea ce pui in practica sa fie incununat de succes. Va fi minunata seara cand o sa primesti multe laude si complimente.

Rac

Lasa-te pe mana astrelor, pentru ca nu ai de ce sa regreti. Asculta-ti instinctul si bucura-te mai mult de micile detalii ale vietii. Acestea fac diferenta.

Leu

Dai dovada de multa rabdare si marinimie. Oferi cuiva sprijinul fara sa ai pretentia sa iti intoarca favoarea. Chiar daca nu astepti nimic in schimb, tot o sa primesti ceva.

Fecioara

In ciuda faptului ca prietenii tai iti spun sa nu pui in practica ideile care iti vin astazi, tu te ambitionezi si faci doar ceea ce vrei. Va fi ceva iesit din comun si ce nu te caracterizeaza deloc.

Balanta

Daca incepi o noua activitate, nu spera sa observi imediat rezultatul muncii. Inarmeaza-te cu rabdare si calm pana cand o sa apara vesti privind partea financiara.

Scorpion

Treci printr-o perioada de rebeliune si iei niste decizii care te vor aduce in centrul atentiei, mai ales la birou, unde colegii vor fi aproape socati de alegerile tale.

Sagetator

Va trebui sa astepti cel putin cateva saptamani pana cand sa observi rezultatele unei activitati mai vechi. Suma pe care o sa o primesti va fi destul de mare si o sa iti satisfaci o dorinta mai veche.

Capricorn

Te gandesti la o schimbare de look. Indraznesti sa faci ceva ce ai evitat in ultimii ani. Este un pas important si nu primesti prea multe incurajari, dar cu toate acestea o sa il faci.

Citeste si Horoscop lunar: Februarie, si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop 16 februarie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic 2017 , #horoscop zilnic