Horoscop: 16 ianuarie 2012

Luni, 16 Ianuarie 2012, ora 09:47
2646 citiri
Horoscop: 16 ianuarie 2012
Foto: Ziare.com

Capricorn

Ai foarte multe idei, insa nu ai destul timp pentru a le pune in practica. Nu ezita in a cere ajutorul cuiva despre care stii ca ar fi dispus sa iti ofere o solutie pentru a trece cu bine peste tot.

Varsator

Primesti noi responsabilitati, dar ai grija cum reactionezi. Nu te bucura prea tare, dar nici nu te intrista pentru a nu complica lucrurile. Pastreaza-ti calmul si o sa vezi ca totul o sa fie bine.

Pesti

Nu spune tot ceea ce iti trece prin minte. Risti sa fii mult prea sincer si nu este cazul sa o faci chiar astazi. Mai bine musca-ti limba decat sa ajungi intr-o situatie care te-ar putea costa mai mult decat crezi.

Berbec

O zi foarte agitata la locul de munca, asa ca nu te astepta la prea multe pauze. Multumeste-te daca ai timp sa mananci. Abia pe seara o sa te poti relaxa in compania unor persoane dragi.

Taur

Ai cam ignorat treburile casnice si uite ca acum te-ai aglomerat. Desi este abia inceputul saptamanii, tu trebuie sa faci curatenie generala. Altadata sa nu mai actionezi in acest fel.

Gemeni

Incearca sa petreci mai mult timp cu familia si mai ales cu partenerul de viata. Are nevoie de sustinerea ta in aceasta perioada si ar fi bine sa ii demonstrezi ca ii esti alaturi.

Rac

Oricat de mult te-ar deranja o persoana de la locul de munca, nu spune nimanui. Toate comentariile facute astazi s-ar putea intoarce impotriva ta.

Leu

Ai nevoie de ceva anume, insa, din pacate, singura persoana care iti poate oferi asta este cineva pe care nu te poti baza de obicei. De data aceasta trebuie sa risti si sa vezi cum se termina tot.

Fecioara

Te simti mult mai apropiat de partenerul de viata si astazi o sa faci ceva ca sa ii demonstrezi si lui acest lucru. Va fi surprins. De asta era nevoie pentru ca relatia voastra sa infloreasca.

Balanta

Stii exact ce trebuie sa faci, insa iti este lene. Va fi nevoie de cineva care sa iti dea un imbold. Abia apoi o sa te apuci de treaba. Seara realizezi ca era mult mai bine pentru tine daca nu erai impins de la spate.

Scorpion

Datorita unei schimbari de look esti laudat si te bucuri la nebunie de complimentele pe care le primesti. Totusi, sa nu ti se urce la cap pentru ca nu te vei putea concentra asupra a ceea ce trebuie sa faci.

Sagetator

Limiteaza-te la cateva declaratii rautacioase. Astazi esti pus pe criticat, insa ai grija catre cine arunci sagetile. Pe seara o sa te calmezi si chiar o sa petreci momente placute in compania celui drag.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic ianuarie, #horoscop zilnic 2012 , #horoscop zilnic