Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Horoscop: 16 ianuarie 2014

Joi, 16 Ianuarie 2014, ora 07:26
3299 citiri
Horoscop: 16 ianuarie 2014
Foto: Ziare.com

Capricorn

Evita drumurile prin oras, pentru ca traficul te va face sa iti pierzi rabdarea si sa fii nervos toata ziua. Seara pui la punct ceva ce are legatura cu cel drag.

Varsator

Iti indrepti atentia catre ceva ce te va ajuta sa readuci linistea in viata ta. Poate fi vorba despre meditatie, yoga sau pur si simplu o pasiune aparte.

Pesti

Nu ai de ce sa te plangi. Mai ales dimineata. Lucrurile evolueaza in directia dorita de tine. Ascultat-ti instinctul si va fi bine.

Berbec

Este o zi potrivita pentru activitatile individuale. Nu te implica in proiecte la care muncesc mai multe persoane, pentru ca nu se anunta vremuri bune.

Taur

Comunici foarte bine cu cei din jur, semn ca o sa ai succes si la intalnirile de afaceri. Viitorul tau profesional va fi un subiect intors pe toate partile.

Gemeni

Te vei confrunta cu cateva probleme legate de locul de munca. Acestea te vor face sa stai peste program. Nu te grabi sa pleci de la birou, pentru ca in ultima clipa o sa vina si o veste buna.

Rac

Astrele sunt favorabile racilor care fac planuri pentru schimbari in viata sentimentala. Si la locul de munca se anunta momente mai bune. Te poti baza pe mijloacele de comunicare online, descoperi ceva interesant.

Leu

Incearca sa muncesti avand pe fundal muzica relaxanta. O sa iti prinda bine si vei lucra cu mai mult spor. De asemenea, inconjoara-te de mai multi oameni de calitate.

Fecioara

Incheie treburile care tin de slujba inainte de sfarsitul programului. Partenerul de viata are planuri mari pentru urmatoarele ore si nu ar fi frumos din partea ta sa ajungi tarziu.

Balanta

Astazi totul depinde de felul tau de a fi. Daca esti o persoana organizata si care respecta termenele limita, ziua va fi incununata de succes. Pe de alta parte, cei care viseaza cu ochii deschisi, de obicei, se vor ciocni de realitate.

Scorpion

Respecta promisiunea facuta unui prieten si incearca sa ajungi la timp acolo unde te-a rugat. Este un moment special pentru el. Mercur te va face mai responsabil decat de obicei.

Sagetator

Venus te face sa simti nevoia de mai multa afectiune. Asa ca esti hotarat sa ii explici partenerului de viata care este directia in care vrei sa se indrepte relatia voastra.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop 16 ianuarie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic ianuarie, #horoscop zilnic 2014 , #horoscop zilnic