Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Horoscop: 16 mai 2011

Luni, 16 Mai 2011, ora 10:17
2383 citiri
Horoscop: 16 mai 2011
Foto: Ziare.com

Taur

Esti foarte sensibil in aceasta perioada si ai tendinta de a exagera in anumite privinte. Iei totul in mod personal si orice mica critica ti se pare ceva imens. Incearca sa te relaxezi ca sa nu te stresezi prea mult fara motiv.

Gemeni

Te simti norocos astazi. Totul merge ca pe roate si trebuie sa profiti de aceasta ocazie. Poti chiar sa joci la loto, cine stie, poate astrele sunt cu totul de partea ta. Si seara vei avea parte de momente emotionante, dar spectaculoase.

Rac

Este posibil sa faci un drum mai lung pentru rezolvarea unei probleme cauzate de un coleg neatent. Te-ai cam saturat sa rezolvi ceea ce strica altii si ar fi o idee buna sa spui tot ceea ce te deranjeaza.

Leu

Mereu taci si ii lasi pe altii sa isi spuna problemele, insa te-ai cam saturat de situatia asta si esti din ce in ce mai pornit sa pui piciorul in prag. Chiar ar fi indicat sa face acest lucru, altfel risti sa ajungi intr-un punct in care vei exploda si aproape nicio persoana din jur nu va scapa de reprosurile tale.

Fecioara

Esti foarte energic si chiar ai chef sa faci mult sport. Profita de aceasta dispozitie si fa acum miscare, mai tarziu este posibil sa te prinda oboseala si sa lasi activitatea fizica pentru relaxare. La locul de munca nu apar schimbari mari, insa este posibil sa cunosti persoane ce te vor ajuta in cariera.

Balanta

Ai nevoie de mai mult timp liber pentru a pune in aplicare un anumit plan, insa pentru acest lucru esti nevoit sa lipsesti cateva zile de la locul de munca. Asta nu reprezinta o problema pentru tine, doar ca termenul-limita al unui proiect se apropie si trebuie sa te grabesti pentru a nu ramane in urma.

Scorpion

In aceasta perioada esti foarte solicitat. Trebuie sa fii in mai multe locuri in acelasi timp, sa predai cateva proiecte importante si sa faci cateva propuneri pentru a salva echipa de la locul de munca.

Sagetator

Esti o persoana ambitioasa si nu vrei sa renunti pana nu reusesti sa termini ceva. Din pacate, esti nevoit sa lasi ceva in stadiul actual si sa te apuci de altceva. Nu esti foarte incantat de ceea ce se intampla, insa nu ai alta optiune in momentul de fata.

Capricorn

Astazi te simti ca un peste pe uscat. Nu iti gasesti locul si parca simti ca trebuie sa pleci undeva. Chiar asta se va intampla dupa-amiaza, dupa ce vei primi un telefon foarte important de la o persoana apropiata.

Varsator

Exista mari sanse sa cunosti pe cineva care te va face sa iti schimbi planurile facute pentru urmatoarele saptamani. Daca este vorba despre o persoana de sex opus, este posibil sa te implici intr-o relatie cu aceasta.

Pesti

Fii foarte atent la noii "prieteni" pentru ca este posibil ca intentiile lor sa nu fie atat de bune pe cat vor sa arate. Pune raul in fata si nu accepta cu zambetul pe buze orice propunere primita.

Berbec

Esti o persoana sensibila chiar daca nu vrei ca ceilalti sa vada asta. Oricat de puternic vrei sa pari, ceea ce se intampla in jurul tau te afecteaza. Poate ar fi cazul sa schimbi ceva la tine.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic 2011, #horoscop zilnic mai , #horoscop zilnic