Horoscop: 16 mai 2012

Miercuri, 16 Mai 2012, ora 07:14
3632 citiri
Horoscop: 16 mai 2012
Foto: Ziare.com

Taur

Vor fi momente pline de tensiune si trebuie sa te astepti sa fii nervos si obosit cam toata ziua. Nu dramatiza. Gandeste-te ca aceste mici probleme vor trece repede si ca sigur vei gasi ceva ce te va bucura foarte mult.

Gemeni

Desi Super Luna a trecut tu inca suferi de schimbari comportamentale si treci de la o stare la alta in cateva secunde. Ii vei bulversa pe cei din jur pentru ca nu stiu cum sa se manifeste in preajma ta.

Rac

Fii foarte atent la ceea ce se intampla in jurul tau, mai ales la copii, daca ai. Incearca sa ii supraveghezi cat mai mult astazi. Si partenerul de viata merita mai multa atentie.

Leu

Tot ceea ce se intampla are o logica. Chiar daca la inceput nu reusesti sa te dumiresti ce se intampla, dupa cateva minute intelegi cum stau lucrurile si te conformezi. O sa iei o decizie buna pentru viitorul tau profesional.

Fecioara

Calci pe teren minat. Fii atent la fiecare pas pe care il faci pentru ca te pandesc pericolele din toate partile. Daca treci cu bine de amiaza, atunci poti rasufla usurat pentru ca ai scapat.

Balanta

Daca vezi ca doi colegi se cearta si nu ai nicio treaba cu acest conflict, nu te implica pentru ca nu are rost sa te bagi singur in gura lupului. Lasa-i sa se calmeze singuri si abia apoi intra in discutie cu ei.

Scorpion

Iti doresti foarte mult sa pleci undeva si iti faci planuri pentru weekend. Nici nu concepi ideea de a amana deplasarea. Deja visezi cu ochii deschisi la acel moment.

Sagetator

Esti entuziasmat pentru ca dimineata afli ca proiectul la care lucrezi se anuleaza. Te bucuri pentru ca iti dadea batai de cap si nici nu era productiv pentru viata ta profesionala.

Capricorn

Cariera ta va suferi o modificare. Nu te speria pentru ca este vorba despre un pas in fata. Vei fi surprins sa afli cat de mult bine ai facut in urma cu cateva saptamani cand te-ai impotrivit unui "ordin" al unui superior.

Varsator

Ai vrea sa iti iei cateva zile libere, insa afli ca in saptamana ce vine va avea loc o sedinta de o importanta aparte. Trebuie sa te pregatesti pentru a sti sa raspunzi la fiecare intrebare care ti se adreseaza.

Pesti

Ia-ti gandul de la ceea ce voiai sa cumperi astazi pentru ca banii aceia vor fi dati pe cu totul altceva. Si noua achitizie te va face sa zambesti mai mult decat ai crede.

Berbec

Luna plina te afecteaza. Te simti nervos si in permanenta pus in garda. Ai impresia ca cei din jur au ceva cu tine, insa te inseli. Este vorba doar despre idei negre pe care nu ar trebui sa le iei in seama.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Sâmbătă, 20 aprilie. Zodia care se va bucura de mai mult timp cu familia
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 20 aprilie. Zodia care se va bucura de mai mult timp cu familia
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Interesul pe...
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic mai, #horoscop zilnic 2012, #horoscop zilnic zodii , #horoscop zilnic