Horoscop: 16 mai 2013

Joi, 16 Mai 2013, ora 07:31
3191 citiri
Horoscop: 16 mai 2013
Foto: Ziare.com

Taur

Ai rabdare sa asculti ce are de spus un amic care a intampinat o problema cu o alta cunostinta comuna. Dupa toate acestea, realizezi ca te afli intr-o situatie asemanatoare si ca va trebui sa iei atitudine.

Gemeni

Linistea din jurul tau te oboseste. Nu esti agitat de fel, dar te obisnuisei cu galagia de la birou. Simti lipsa cuiva anume.

Rac

Te ia un dor nebun de locul natal si planuiesti o vacanta. Partenerul de viata va fi incantat, pentru ca simtea nevoia de o mica escapada.

Leu

Toata lumea vrea sa discute cu tine despre ceva ce ai facut acum ceva timp. Esti as in domeniu si multi doresc sa iti asculte sfaturile.

Fecioara

Incearca sa te incarci cu energie pozitiva inainte sa ajungi la munca. Va avea loc o discutie neplacuta cu un coleg. Daca nu vei reactiona intr-un mod linistit, se va transforma intr-un scandal.

Balanta

Ai luat-o pe un drum gresit, dar din fericire pentru tine ai realizat la timp si acum pui totul in ordine pentru a repara greseala. Cineva se va oferi sa te ajute.

Scorpion

Este o zi plina de evenimente, cele mai multe avand loc la job. Afli ceva ce te va pune pe jar timp de cateva ore. Abia pe seara te vei relaxa.

Sagetator

Esti atat de bine dispus, incat ai impresia ca lucrezi in aer liber pe un camp cu flori. Nimic nu iti poate distruge starea in care te afli.

Capricorn

Nu incerca sa iti arati valoarea intrand intr-o competitie cu oameni care nu iti fac cinste. Ocoleste-i, daca nu vrei sa te traga inapoi.

Varsator

Proiectul pe care il primesti astazi ti se pare mult prea dificil pentru tine. Nu il refuza inainte sa il analizezi cu atentie. Mai mult, gandeste-te la ce avantaje iti poate aduce.

Pesti

Ziua incepe foarte bine. Te relaxezi la o discutie cu colegii si apoi te apuci de treaba. Nimic notabil la locul de munca, dar asteapta-te la ceva comic acasa.

Berbec

Din cauza unui cunoscut care nu iti transmite toate informatiile primite, esti pus pe un drum gresit si risti sa deranjezi cu un comentariu. Nu te increde in oameni pe care abia ii cunosti.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic mai, #horoscop zilnic mai 2013, #horoscop zilnic zodii , #horoscop zilnic