Horoscop: 16 martie 2011

Miercuri, 16 Martie 2011, ora 07:20
3163 citiri
Horoscop: 16 martie 2011
Foto: Ziare.com

Pesti

Prioritatile tale sunt diferite fata de cele ale apropiatilor si este posibil sa intri in cateva discutii contradictorii, daca nu indrepti dialogul catre o tema in privinta careia sunteti cu totii de acord. In cazul in care lucrurile se complica, fa in asa fel incat sa iesi intr-un mod civilizat din aceasta situatie.

Berbec

O persoana cu varsta mai mica decat a ta iti va cere cateva sfaturi intr-o problema foarte personala. Chiar daca nu ii poti oferi cuvintele de care are nevoie nu duce vorba mai departe pentru a nu fi socotit drept un om neserios.

Taur

Esti in criza de timp, insa nu trebuie sa exagerezi pentru ca "graba strica treaba". In loc sa incerci sa demonstrezi ca tu poti face orice, mai bine cere sfatul unei persoane care stie mai multe detalii despre ceea ce ai tu de facut. In acest fel o sa comunici mai mult cu cei din jur, o sa termini totul in timp util si vei avea si cateva ore libere pentru a te relaxa.

Gemeni

Uneori nu te recunosti. Faci lucruri care nu iti stau in fire. Ai grija sa nu exagerezi si sa faci o impresie gresita in cercurile in care te invarti. Acum ar fi cazul ca prietenii apropiati sa te traga de maneca si sa iti spuna sa te opresti.

Rac

Incepi ziua cu bine datorita unui cunoscut, poate fi si un vecin. Si un simplu zambet iti va demostra ca nu toti oamenii sunt tristi si rai, facandu-te sa vezi lucrurile cu alti ochi. Astfel, vei avea dispozitia necesara sa te ocupi de sarcini ce pana acum ti se pareau imposibil de terminat.

Leu

Te simti plin de energie. Foarte bine. Profita de aceasta stare si fa sport. Chiar si faptul ca in drumul spre casa renunti la mijlocul de transport in comun si mergi cateva statii pe jos o sa iti prinda bine. De asemenea, ar fi o idee buna ca in perioada asta sa consumi mai multe fructe si legume.

Fecioara

Daca pana acum erai convins ca stii ceea ce vrei de la viata, astazi se intampla ceva ce te face sa te razgandesti si sa analizezi mult mai atent actiunile tale si proiectele pentru viitor.

Balanta

Ai facut rost de niste bani si te gandesti in ce sa ii investesti. Nu te grabi si nu asculta persoanele care par binevoitoare pentru ca risti sa pierzi si putinul pe care l-ai obtinut. Analizeaza bine piata si abia apoi risca.

Scorpion

Nu pierde sansa care ti se ofera si "apuca cu ambele maini" daca este nevoie. Astazi vei avea ocazia sa schimbi ceva in bine in viata ta si trebuie sa stii cum sa primesti ceea ce ti se propune pentru a nu rata ocazia.

Sagetator

Astazi simti nevoia sa iti dezvolti latura artistica si vei citi, vei merge la teatru sau vei lua parte la un moment artistic. Daca cei din jur nu inteleg nevoia ta de a aduce in propria viata ceva frumos, nu renunta la idee, ci mai bine mergi singur unde te simti bine.

Capricorn

Nu mai ai rabdare pana vei primi un rezultat. Poate fi vorba despre nota de la un examen, sau despre analize medicale. Vestile pe care le vei primi sunt bune, asa ca stai linistit.

Varsator

Simti nevoia sa discuti o problema personala cu cineva, insa toti prietenii sunt ocupati cu treburile lor si nu prea au timp sa stea de vorba. Ramai surprins sa vezi ca te va ajuta cineva la care te asteptai cel mai putin.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic 2011, #horoscop zilnic martie , #horoscop zilnic